USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Незаконні огорожі в Луцьку демонтують. Де саме?

14 Лютого 2024 12:15
Огорожі, металеві та деревʼяні конструкції, які встановлено без відповідних дозвільних документів та з порушеннями правил благоустрою міста, демонтують.

Про це стало відомо 14 лютого під час засідання виконкому Луцької міської ради.

Було вирішено демонтувати гараж та огорожу на вулиці Підгаєцькій, 9а, дерев’яну конструкцію типу альтанки біля будинку на проспекті Молоді, 10а та металеву огорожу на вулиці Магістральній, 29.

Як вказано в проєктах рішень, ці конструкції розташовані без правовстановчих та дозвільних документів, а власники об’єктів ухиляються від самостійного демонтажу. Наприклад, альтанка на проспекті Молоді, 10а взагалі слугує місцем розпивання алкогольних напоїв та перетворилася на туалет.

Читати ще: У Луцькій громаді демонтують понад 120 незаконних споруд

Тому власників перерахованих обʼєктів буде зобовʼязано протягом п’яти днів демонтувати незаконні конструкції за власний рахунок та відновити благоустрій території. У разі невиконання цих рішень демонтаж здійснить департамент муніципальної варти міської ради.

Окрім того, на виконкомі вирішили демонтувати низку огорож: на вулиці Довженка, 24, на вулиці Дубнівській, 89, на вулиці Коперника, 17, на вулиці Миру, 12, на вулиці Олекси Алмазова, 11, на вулиці Чернишевського, 116а.

Ці огорожі розмістили самовільно без необхідних дозволів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Грфиня Показати IP 15 Лютого 2024 18:29
Перевірте вул.афганців будинок #1 Загорожу встановили не законно. Чи підкажіть куди звернутися?
Микола Показати IP 15 Лютого 2024 19:50
А металева огорожа на Карпенка Карого 9. ,скільки це ще буде стояти?, не зайти, не заїхати,робили звернення в міську раду, тільки обіцянки, що знімемо ,це не законно, з року в рік, якийсь рішала це покриває
Лучанин Показати IP 15 Лютого 2024 20:22
Львівський масив перетворився на Шанхай, на провулках жодної прямої лінії і проходи замість проїздів. Міська рада має всі ці незаконні стовпчики і паркани зносити. Чи теж як Бригантина - приватна власність?
Воїн Показати IP 16 Лютого 2024 18:01
Стовпчики будемо зносити! Оце масштаб роботи! Може вам помічники потрібні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus