USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.95

Незаконний видобуток бурштину «кришував» керівник СБУ у Житомирській області

31 Грудня 2015 13:13
Служба безпеки України викрила діяльність організованого злочинного угрупування, яке займалося незаконним видобутком бурштину в Житомирській та Рівненській областях.

Серед організаторів – один з керівників Управління СБ України у Житомирській області. Про це повідомляє УНІАН.

«Серед організаторів злочинної діяльності був один з керівників Управління СБ України у Житомирській області. Через свої корупційні зв’язки у державних і правоохоронних органах Житомирщини та Рівненщини спецслужбовець забезпечував «дах» членам угруповання», – йдеться у повідомленні.

Працівники СБУ задокументували багатоланцюговий механізм передачі грошей від безпосередніх видобувачів бурштину до найвпливовіших представників органів влади. Також під час обшуків правоохоронці вилучили значну кількість бурштину, виробів з нього та обладнання для видобутку.



СБУ відкрило кримінальне провадження за статтею 255 (створення злочинної організації) ККУ. Зловмиснику повідомлено про підозру. Матеріали передано до Генеральної прокуратури України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus