USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На хабарі за бурштин на Волині затримали начальника райвідділу поліції

28 Листопада 2018 16:41
Працівники прокуратури та СБУ у рамках розслідування кримінального провадження про вимагання й одержання неправомірної вигоди начальником одного з районних відділів поліції Головного управління Національної поліції в області викрили правоохоронця під час одержання чергової частини неправомірної вигоди у розмірі 1200 доларів США. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Начальник відділу поліції вимагав та всього одержав понад 2 тис. доларів США неправомірної вигоди за безперешкодне перевезення територією району незаконно видобутого в сусідній області каміння бурштину.

У кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, по завершенню яких вирішуватиметься питання щодо повідомлення правоохоронцю про підозру у вчиненні злочину та обрання йому запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 28 Листопада 2018 16:54
Ну все, показали по новинам й годі, відпускайте :)
102 Показати IP 28 Листопада 2018 17:20
Нарешті починають душити бляхарів, бурштинщиків. Яке щастя! мене це радує!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus