USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Незаконний кіоск біля однієї з шкіл Луцька знесуть

24 Квітня 2013 15:37
Торговий кіоск на самочинно захопленій земельній ділянці демонтують.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури міста Луцька.

Прокурор Луцька звернувся до Господарського суду Волинської області з позовом в інтересах держави в особі Луцької міської ради до приватного підприємця, який встановив кіоск на самочинно захопленій земельній ділянці. Рішенням суду позовна заява прокурора про зобов'язання суб’єкта господарювання звільнити самовільно зайняту земельну ділянку задовольнили повністю.

Надати земельну ділянку цьому підприємцю Луцька міська рада відмовила у 2008 році. Попри це підприємець самочинно захопив землю на вулиці Кравчука, 37а в обласному центрі й продавав алкоголь та тютюнові вироби у кіоску, розташованому поруч зі спортивним і дитячим майданчиком, школою №26 та гуртожитком одного з волинських вишів.

Завдяки прокурорському втручанню незаконно встановлений на самовільно зайнятій земельній ділянці торговельний заклад знесуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анонімус Показати IP 24 Квітня 2013 16:05
тобто поставили його туди теж незаконно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus