USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Незайняті володимирчани навчатимуться в «агрошколах»

9 Лютого 2009 17:32
Голова Володимир-Волинської РДА Юрій Михалець на оперативній нараді із керівниками структурних підрозділів розглянуто ряд кадрових питань. Про це 9 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Володимир-Волинської РДА, вкрай необхідно вирішити питання забезпечення ФАПУ села Охнівка медичним працівником, врегулювати трудові відносини працівників мережі фельдшерсько-акушерських пунктів району, врегулювати питання незаповнених вакансій землевпорядників по окремих сільських радах.
Крім того, Юрій Михалець доручив управлінню АПК спільно із міськрайонним центром зайнятості та рядом служб провести виїзні профорієнтаційні семінари-навчання для жителів району, так звані «агрошколи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus