USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку 12 команд змагаються за перемогу у футбольному турнірі Volyn Cup 2023

2 Вересня 2023 14:08
Футбольний турнір Volyn Cup 2023 вкотре зібрав кращі команди заходу України в Луцьку. На шості за ліком змагання з’їхалися 12 команд, у складі яких - хлопці 2012 року народження.

Організатором Volyn Cup 2023 змагань став футбольний клуб «Волинь». Підтримку надали департамент молоді та спорту Луцької міської ради та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Згідно з регламентом, 12 команд розподілили на три групи. Ігри групового етапу тривають на стадіоні «Підшипник», поєдинки за медалі відбудуться 3 вересня на «Авангарді».

Читати ще: У Луцьку завершився футбольний турнір Volyn cup 2023: хто став чемпіоном. Фото
Упродовж дня формується шістка колективів, які потрапляють до Золотої ліги, ще шість – до Срібної. Серед учасників турніру – команди трьох областей. Луцьк представляють чотири колективи, Ковель – два. Решта клубів завітали з Рівненщини та Львівщини.
Читати ще: У Луцьку завершився футбольний турнір Volyn Cup 2023. Хто переміг

До церемонії відкриття змагань долучилися менеджер Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський, заступник голови Асоціації футболу Волині Василь Кохановський, екстренер ФК «Волинь» Альберт Шахов. Вони подякували військовим, без яких турнір не відбувся б, а також побажали успіхів юним гравцям.
«Вкладати в майбутнє наших дітей – це вкладати в майбутнє нашої держави», – переконений менеджер Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський. Саме Фонд забезпечив юних футболістів пам’ятними призами.
Читати ще: У Луцьку визначили переможця футбольного турніру Volyn cup 2023. Фото

«Важливо, щоб у нашому місті відбувалися такі турніри, адже навіть під час війни потрібно розвивати спорт. У нелегкий для країни час ми намагаємося це робити. До того ж, футбол – провідний вид спорту у світі», – зазначив Тарас Осадовський.
Розпочали змагання протистоянням між луцькою «Волинню» та рівненським «Лідером». Турнір Volyn Cup 2023 триватиме впродовж 2–3 вересня на стадіонах «Підшипник» та «Авангард». Наприкінці юних футболістів чекають призи та подарунки.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus