USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Незнаного Христоса» консервативний священик чи єпископ не любитиме?

13 Листопада 2008 19:45
У Волинській обласній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки у Луцьку презентуватували книгу українця за походженням, американського журналіста Богдана Годяка «Незнаний Христос». Автор стверджує: той, хто уважно її причитає та втілюватиме поради в життя, обов’язково змінить його на краще, – повідомляє 13 листопада репортер «Волинських Новин».
Богдан Годяк каже, що написав цю книгу, аби показати українцям – вони мають більше сили і вартості, ніж думають. І їм треба навчитися думати по-новому. Автор наголосив, що не може «дати ключа до кращого життя, хоча він у цій книзі є». «Ключ працює, як людина міняється, має трансформацію. І це не є легко. Ми маємо народитися удруге: ми народилися у тілі, а мусимо духовно», – стверджує пан Годяк.
«Незнаного Христоса» можна прочитати, сказати «цікаво» і покласти на полицю. Але, на переконання Богдана Годяка, ефект буде лише тоді, коли вчитатися уважно, осмислити і працювати, щоб зробити ідеї та поради книги живими.
«Ми маємо подивитися на світ по-іншому. І мета моєї книги – допомогти людині знайти силу духу. Таку, яку мали перші християни», – розповів американець, який нині мешкає в Україні.
Шлях до вдосконалення, визнає Богдан Годяк, довгий і нелегкий. Він навіть проводить паралель: люди знають, що для того, щоб людина стала добрим музикантом чи спортсменом, має минути час і докластися чималі зусилля. Але всі наївно думають, що стати хорошим християнином дуже легко. «Це не так. Людина має робити маленькі кроки і радіти, що змінюється», – застерігає автор «Незнаного Христоса».
Насамкінець Богдан Годяк  ствердив, що його книга – не для традиційних християн, а для  тих, хто шукає. «Ви побачите, як будете вірити, а не повірите, як побачите», – переконаний він. Зрештою, автор визнає, що «консервативний священик чи єпископ не любитиме мою книгу».
Довідково:
Із рецензіями на книгу можна ознайомитися у газетах «Літературна Україна» за 22 травня і «Молодь України» за 13 серпня або на сайті www.molod-ukraine.com. А опис книги та біографія є на сайті www.bohdan-books.com. Замовити  «Незнаного Христоса» можна за адресою [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Alex Показати IP 13 Листопада 2008 21:52
Интересная мысль, главное что свежая...Такие книги писались столько сколько существует христианство, только люди эти были немного повыше уровнем чем Годяк, эдак голов на 10 , но вели себя гораздо скромнее...А этот парень просто примитив...
Alex Показати IP 13 Листопада 2008 21:57
Этой свежей идее, столько же лет сколько и христиакству...А Годяк примитив, для того чтобы об этом писать. надо не одну праведную жизнь к этому идти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus