USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ні теперішній, ні колишня головні лікарі Луцької СЕС не залишаться без посади?

3 Березня 2009 11:04
Під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань здоров’я людини, охорони материнства і дитинства розглядалося і питання щодо працевлаштування колишнього головного лікаря Луцької міськрайонної санітарно-епідеміологічної станції Валентини Попович. Про це 3 березня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Постійна комісія рекомендувала призначити директором обласного медично-виробничого підприємства «Профілактична дезінфекція» Валентину Попович. Цікаво, що раніше цю посаду займав Іван Ульчак, який поновлений головним лікарем Луцької СЕС замість пані Попович.
 
Також депутати вирішили клопотатися про виділення 1 мільйона 700 тисяч гривень для забезпечення Волині протидіабетичними препаратами, зокрема інсуліном. Окрім того, профільна комісія вважає, що необхідно знайти ще 500 тисяч гривень для відкриття ще кількох відділень гемодіалізу в області.
 
«Медична» комісія Волиньради також підтримала звернення голови Любомльської РДА Василя Веремчука щодо виділення коштів з обласного бюджету в розмірі 980 тисяч гривень для завершення будівництва Любомльської центральної районної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Галина Показати IP 31 Травня 2018 16:09
Самий безграмотний та непорядний головний лікар за всю історію санепідслужби ваша Попович,хто ж її так продвигає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus