USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

НіагАра на «Бандерштаті»: драйв та соціальний меседж

4 Серпня 2018 07:00
Український рок-гурт НіагАра зібрав сотні шанувальників на фестивалі націоналістичного духу «Бандерштат». Після певного затишшя у музичній кар’єрі, розповідають гості Луцька, вони знову «виходять у люди».

Гурт НіагАра виступив на урбан-сцені 3 серпня.

На початку виступу вокалістка Вікторія Папа привітала усіх та зауважила, що сьогодні звучатиме «лірико-емоційний драйвовий музон».


У коментарі для читачів Інформаційного агентства Волинські Новини Вікторія Папа поділилася враженнями від виступу.

«Про фестиваль давним-давно знаємо, любимо, поважаємо та приїжджаємо, адже усі ці митці намагаються донести молоді наше, українське. Виступаємо тут вперше й задоволені практично всім: від чистоти до неймовірних людей. Більше того, цьогоріч фестиваль вперше проходить без дощу, що по-особливому тішить.

Ми гурт, який дозволяє собі грати ту музику, яка нам подобається, а те, що ми подобаємося й іншим – робить нас щасливими. У своїй музичні кар’єрі все хвилями, адже бурно розпочали, далі трохи притихли, а нині знову вийшли у люди. Своєю музикою доносимо людям певні соціальні меседжі, зокрема те, що потрібно любити свою Україну, берегти своє здоров’я, пам’ятати, що саме ми – опора нашої держави. Надіємося, що нас слухають та чують», - розповіла співачка.
Нагадаємо, що гурт НіагАра виник у вересні 2000 року у Львові. З піснями «Совість», «Я забуваю» вони здобули перемогу на «Червоній руті» в 2001 року. Наступного року колектив став лауреатом фестивалю «Тарас Бульба» (пісні «Дай» та «Мало»), а в 2005 році гурт здобув ґран-прі на цьому ж фестивалі. До слова, авторкою всіх текстів є вокалістка Вікторія Папа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Серпня 2018 10:04
А в якій країні війна?
Активіст Показати IP 4 Серпня 2018 10:11
А на Сході війна і гинуть хлопці-українці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus