USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Вдихай на повну: «бандерштатівці» розпочали ранок з йоги

4 Серпня 2018 11:35
Правильне дихання, налаштування організму на цікавий день та міцні обійми – таким став ранок для тих бандерштатівців, які долучилися до занять йоги.

На початку заняття сертифікований інструктор з йоги в Луцьку Христина Губська допомогла усім розслабитися та абстрагуватися від різних думок. Ну а далі всі гуртом перейшли до вправ.

Інструктори щоразу наголошували на правильності виконання вправ, аби не нашкодити собі, та давали полегшенні завдання.

«Практику йоги на «Бандерштаті» ми вже практикуємо 6 рік поспіль. Усе почалося з того, що, будучи членкинею націоналістичної організації, я неодноразово відвідувала фестиваль, адже мені близька тема українського духу. Зваживши на те, що я професійно займаюся йогою тринадцять років, то вирішала поділитися своїми знаннями. Адже східні практики можуть бути дуже близькими нам. Пригадую, коли перші роки ми проводили заняття, то було багато нарікань, що вона (йога, - ред.) недотична до українського духу. Втім, це не так. Адже йога в мені, а я - українка. Я вже другий рік збиралася їхати на море, але мене просили організатори прийти, тому довелося відмінити поїздку заради того, щоб поділитися добром.

Те, що ми робимо – популяризація здорового, ми тут не говоримо про якісь містичні речі. Ми вболіваємо за те, щоб нація була здорова. І нас тішить, що приходять діти разом із батьками, що ми їх надихаємо. Для прикладу, в моїй студії є інструктор – моя учениця. А прийшла вона у йогу з «Бандерштату», коли якогось ранку її випхали з палатки і вона випадково сюди потрапила. Тоді вона сказала: «нарешті, я знайшла те, що шукала», - розповіла Христина Губська.


Наприкінці заняття усі проспівали мантру «Ом» та обійнялися.

«Я бачу, що людям не вистачає тактильного контакту, а коли інструктор каже, що можна, то одразу в усіх безліч позитивних емоцій, це приносить людям щастя», - додала інструктор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus