USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Ніч у Луцькому замку»: емоції і враження відвідувачів

2 Липня 2017 13:50
Дійство під назвою «Ніч у Луцькому замку» уже завершилося, однак лучани досі залишаються під сильними враженнями від побачених виступів відомих європейських театральних колективів, зірок оперних театрів, фантастичних казкових істот, всесвітньо відомого балету і, власне, атмосфери, яка панувала під стінами Замку минулої ночі.

Своїми емоціями гості заходу продовжують ділитися в соціальних мережах. Запевняють, «такого фестивалю в Луцьку ще не було».

Нагадаємо, що Інформаційне агентство Волинські Новини вело для своїх читачів текстові трансляції під час денної програми дійства та основної її частини.

Так, зокрема, відвідувачі «Ночі у Луцькому замку» акцентують увагу не тільки на отриманому кайфі від музичних і театральних виступів, а й позитивно оцінюють організаційні моменти.

«Розкішні враження й велика подяка організаторам за чудове дійство!» – написав на своїй сторінці в мережі активіст Ігор Алєксєєв. Тим часом, під його дописом своїми емоціями від побаченого діляться й інші відвідувачі:

«Освітлення, сцена, декорації, учасники, шоу, елегантна фуд-зона… Це організація навіть не європейського рівня, це рівень магічної казки», – наголосила, своєю чергою, лучанка Марина Майко.
«Неймовірні емоції, справжня магія, позитив, задоволені лучани та гості міста. Це було надзвичайно», – зауважив виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Своїми враженнями поділилася і Таня Чемерис: «Найкраща ніч:)))))))) все сууууууупер», - написала дівчина.

А ще один відвідувач «Ночі у Луцькому замку» Іван Кравець на своїй сторінці в мережі додав: «Казкова атмосфера, видовищні номери та смачні страви зробили цю ніч незабутньою».



Своїми емоціями від цьогорічного фестивалю поділився також іноземець, який проживає у Луцьку. Зокрема, він написав на адресу Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»:

«Hello Mr. Palytsia. My name is Mark Thomsen, an American businessman living here in Lutsk with my wife and our three young children. I just wanted to say thank you for arranging last night's spectacular festival at the castle. It was so well organized and each aspect was very entertaining. Best wishes, Mark Thomsen», - йдеться у листі Марка Томсона.

Ширяться мережею й відзняті під час заходу відео. Зокрема відео Ігоря Алексєєва.


«Дев’ятий фестиваль був дещо стилізований під сучасність. Вистави хоча й відкривали поле для широких фантазій, усе ж тематика або виконання так чи інакше пов’язане із сьогоденням. Цього разу організатори робили акцент на класиці і увесь час «Ніч...» супроводжував оперний спів солістів найпрестижніших театрів Європи», – пише журналіст Андрій Гнатюк.


Тим часом, директор проекту Єврокомісії з перетворення міст Філ Вуд із Великобританії про захід сказав наступне: «Звичайно, цей фестиваль є своєрідним мессенджем Луцька, який ми можемо послати до всієї Європи, але, щоб досягнути найвищого рівня, наступного разу, коли ми приїдемо в Луцьк, цей фестиваль має бути не лише для невеликої кількості громадян, а відкритим для всіх».

А представник Корпусу миру, своєю чергою, поділився: «Мені дуже подобається в Луцьку, тому що люди тут толерантні, приязні та гостинні, можна насолоджуватися навіть не розуміючи української».

Гості фестивалю переконують, що «немає таких слів, щоб описати емоції, які переповнюють... Це надзвичайно та проймає до глибини душі».

«Дуже гарно, дуже незвичайно в цьому році. Гарно виступала співачка з віденської опери. Завжди бажаємо приходити лучанам на такі вечори, слухати класичну музику, розвивати свій смак», – розповідають відвідувачі дійства.

«Невже музичний інструмент на таке здатен?!» – запитує журналіст Вадим Панафідін і публікує відео виступу «неперевершеного» Євгена Хмари.


Тим часом його дружина Анна зізнається, що це була незабутня атмосфера творчості! «Всесвітньовідомі люди так близько. Насправді, я щаслива, що побувала у Луцькому замку на такому масштабному і круто організованому шоу».



На думку користувачів, які поділилися враженнями від «Ночі», захід такого масштабу – це гарна традиція для міста та всієї області загалом, адже фестиваль об’єднав не тільки іноземні фестивалі, а й туристів, які приїхали оцінити заразом і кращі надбання Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ой-йой Показати IP 2 Липня 2017 15:37
ох Майко, і любить же вона те слово "Європа", який коментар не читаєш, всюди їй та Європа мерещиться ))) Пані Марина, спустіться на землю, платоспроможність населення нині далеко не на європейському рівні з зарплатами в 115 євро за місяць, платоспроможність туристів та відрядних, яких Ви згодом прийматимете в себе в готелі - в Луцьку не може перевищувати 20-25 євро, а європейський сервіс - який ви зобов'язані освоїти, ще з вашою працею немає нічого спільного.
Анонім до ой-йой Показати IP 2 Липня 2017 18:18
На Винника також триста і судячи по кількості людей, ціна прийнятна. Звичайно ці два заходи рівняти не можна, але кожен обрав своє. Для Замку з такою програмою міжнародного рівня ціна ще низька!
Кхе Показати IP 2 Липня 2017 20:22
А я вчора напився в кізяк в Версалі і потратив 450 грн. щей не сам додому приїхав і мені всеодно на Винника і на ту ніч .....
ІМХО Показати IP 2 Липня 2017 21:46
Таке враження, що все робилося в останній момент. Вогняне шоу коли ще сонце не сіло?? А оформлення сцени ? до чого ті башні? Воно не вписувалось у велич Луцького замку. Лого з місяцем і символ дійства місяць... До чого місяць, якщо головним компонентом є ЛУЦЬКИЙ ЗАМОК?? Не ніч, а саме місце проведення!!!
не пішов Показати IP 2 Липня 2017 23:01
народ бідує на війні гине, пани жирують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus