USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Нічні заморозки змінять дощі. Прогноз погоди на Волині

7 Вересня 2022 23:07
Наприкінці тижня волинські синоптики очікують на проходження територією області атмосферного фронту із заходу, що принесе із собою осінні дощі.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив черговий синоптик Волинського обласного центру гідрометеорології Василь Климюк.

Зі слів фахівця, у четвер, 8 вересня, на Волині очікують на мінливу хмарність. Без опадів. Вітер східний 5-10 метрів за секунду. Вночі стовпчик термометра покаже 3-8 градусів із позначкою «плюс», на поверхні ґрунту – заморозки від нуля до −3 градусів за Цельсієм. Вдень на території області очікують від 15 до 20 градусів тепла.

У п’ятницю, 9 вересня, на Волині буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують короткочасний дощ, вдень – місцями значний дощ, подекуди гроза. Вітер східний 7-12 метрів за секунду. У денну пору доби – місцями пориви вітру 15-20 метрів за секунду. Температурні показники вночі коливатимуться від 7 до 12 градусів вище нуля, вдень 12-17 градусів з позначкою «плюс».

У суботу, 10 вересня, буде хмарно з проясненнями. Невеликий дощ. Вітер південно-східний, 7-12 метрів за секунду. Вночі термометр покаже +7...12 градусів за Цельсієм, вдень – 12-17 градусів тепла.

У неділю, 11 вересня, в області також буде хмарно з проясненнями. Короткочасний дощ. Вітер західний, 7-12 метрів за секунду. Нічна температура повітря триматиметься у діапазоні від 7 до 12 градусів тепла, вдень – +12...17 за Цельсієм.

«Наприкінці тижня очікуємо на проходження атмосферного фронту із заходу, який принесе із собою дощі, місцями значні та з поривами вітру», – каже синоптик.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus