USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нічний кіноперегляд стартує у Луцьку незвичним кіно

25 Січня 2017 09:02
Перший кіноперегляд у 2017 році від команди «Lutsk Night Cinema» відбудеться уже цієї суботи, 28 січня, о 21:00 у приміщенні антикафе «Inner Space».

Суботньої ночі кіномани дивитимуться кінострічки та мультфільми режисера Тіма Бертона.

Вхід на захід відбуватиметься за попередьною реєстрацією. Отож зареєстровані учасники, підтвердивши свою участь, потрапляють на захід згідно сформованого списку. Кількість місць обмежена.

Вибір такого нетипового режисера команда мотивує тими шедеврами, які він створив. Серед них: «Чарлі та шоколадна фабрика», «Едвард руки-ножиці», «Аліса в країні чудес», «Труп нареченої» та «Ед Вуд». Крім того, команда обіцяє цього року ще більше приємно дивувати своїх глядачів, адже саме цього року проекту «Lutsk Night Cinema» виповниться 5 років. Організатори обіцяють багато креативних ідей, цікавих кінопоказів, розіграшів та новинок.

На суботньому кінопоказі можна буде отримати ще й корисний спортивний подарунок. Також на глядачів, як завше, чекають кава, чай і смаколики.

Орієнтовно захід завершиться о 6 годині (ранку).

Детальніше про захід, реєстрацію та все інше можна дізнатися на сторінці заходу: https://vk.com/tim_burton_night.

Нагадуємо, що проект «Lutsk Night Cinema» пропагує здоровий спосіб життя, тому приносити, розпивати спиртні напої, палити (курити) заборонено. Також є правила, яких просять дотримуватися усіх присутніх організатори заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
55 Показати IP 25 Січня 2017 10:00
напишіть будь-ласка де знаходиться це антикафе?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus