USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Німеччина найбільше турбується про Волинь

15 Жовтня 2008 10:12
Зміна назви вулиці Олександра Суворова на Степана Бандери може призвести до того, що філія благодійної організації «Червоний хрест України» не зможе отримати гуманітарну допомогу. Таке побоювання висловив одним із членів комісії облдержадміністрації з гуманітарних питань під час її засідання, – повідомляє 15 жовтня репортер «Волинських Новин».
Згідно з документацією, яку озвучила заступник начальника управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації Світлана Ремезовська, гуманітарну допомогу направлено до філії благодійної організації «Червоний хрест України», яка знаходиться за адресою вулиця Суворова, 5. Через зміну назви вулиці, документація не відповідає дійсності, що в подальшому може викликати певний конфлікт.
Крім того Світлана Ремезовська оголосила весь список гуманітарної допомоги, що надійшла до Волинської області упродовж двох місяців. Згідно з  цими даними, основним благодійником виявилась Німеччина, особливо такі благодійні організації як «Плече», «Милосердя» та «Мрія».
«Що ж вони тоді собі лишили?», – пожартувала пані Ремезовська, оскільки благодійники у складі гуманітарної допомоги для Волині прислали кришки для унітазів і, навіть, двері для шафи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus