USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Німеччину накрив потужний шторм «Себастьян», є загиблі

14 Вересня 2017 16:58
У Німеччині внаслідок шторму "Себастьян" загинули щонайменше троє людей.

Перший шторм цієї осені найбільше лиха завдав північним та західним регіонам країни, повідомляє Європейська правда з посиланням на Deutsche Welle.

Сильні пориви вітру виривали з землі дерева та зривали дахи будинків. У багатьох місцях залізничне сполучення було зупинене. Зокрема, через повалені дерева.


У Гамбурзі загинув 38-річний перехожий, на якого зірвалось риштування. У регіоні Північний Рейн-Вестфалія на 53-річного чоловіка упала ялина, він теж загинув.


Крім того, у Гамбурзі в Ельбу здуло вітром людину на інвалідному візку. Пожежники вже витягнули з ріки його тіло. Втім, поліція не виключає, що чоловік скоїв суїцид.

Про штормові пориви вітру попередження отримали Бремен, Нижня Саксонія та Шлезвіг-Гольштайн. Людей попередили, що небезпеку для них можуть становити викорчувані дерева та зірвана з дахів черепиця.

У містечку Фленсбург на півночі Німеччини жителів попросили утриматись від перебування на вулиці. Дитячі садки закрили, громадські заходи скасували.

За даними німецької метеорологічної служби, пориви вітру на узбережжі Північного моря досягли швидкості 130 км/год. Кораблі та пороми між материком та островами не курсували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus