USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Німецький благодійник організував мандрівку для 59-ти волинян

7 Червня 2016 12:38
Група волинських дітей відправилась на відпочинок у місто Вальсроде. Їх супроводжував під час подорожі голова благодійного товариства «Допомога дітям Ковеля» Міхаель Хааке. Впродовж року німецький благодійник займався підготовкою до оздоровлення українських школярів – шукав родини, кошти на транспорт, контролював оформлення необхідних документів, - інформують у Ковельському міськвиконкомі.

Провести школярів до Німеччини зібралось чимало ковельчан. Заступник міського голови Ігор Прокопів побажав дітворі приємних вражень, цікавих знайомств та щасливого повернення додому.

Цьогоріч мають можливість відпочити у Німеччині 59 ковельчан: 41 - у Вальсроде, 18 - у Барзінгхаузені. Для них подорож до Німеччини - це надзвичайна подія. Діти мешкають в родинах, їх огортають турботою і любов’ю чужі люди, проте зовсім скоро вони стають хорошими друзями та зберігатимуть ці стосунки надовго.

На оздоровлення до Німеччини їздять діти пільгових категорій, котрі, враховуючи соціальний статус їх сімей, мабуть ніколи власним коштом не змогли б побувати за кордоном. Ініціаторами такої безкорисливої діяльності у Вальсроде є Міаель Хааке, у Барзінгхаузені – Лілія Бішофф. За понад 20 років у Німеччині побували майже дві тисячі ковельських дітей. І приємно, що традиція продовжується з року в рік. І є велика надія, що і в подальшому вона буде підтримана німецькими благодійниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus