USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Німці передали на Волинь допомоги на 21 тис. євро

18 Травня 2017 21:39
Черговий транш гуманітарної допомоги від благодійної організації із Німеччини прибув до Володимира-Волинського, інформує Буг.

Допомога надійшла від “Ордену святого Лаврентія” (Німеччина). З іноземним Фондом співпрацює місцевий – “Матері божої неустанної помочі”.

Голова українського фонду “Матері Божої неустанної помочі” Микола Гінайло зазначив, що такі гуманітарні транші відбуваються двічі на рік – в травні та жовтні.

Нагадаємо ситуацію коли гуманітарну допомогу рік тому зупинили на митниці та перевіряли на наявність у ній контрабанди. Цього разу подібних заяв не виникло та як повідомив Гінайло, що з митницею є нормальні відносини, а тим, хто підозрює, що є контрабанда, запропонував все перевірити і заспокоїтися.

“Ця гуманітарка піде в частину навчальних закладів Володимира-Волинського, релігійним громадам, до Волновахи, а ще в місто Щастя (де дислокується Володимир-Волинська 14-та ОМБр). Частина піде для нормального облаштування перебування пунктів постійної дислокації військових у місті (це меблі, стільці, санітарні речі). А також частина для ЗРП, для громадських організацій ветеранів, інвалідів, “Берег надії”, а також для Головнянської школи-інтернат (Любомльського району).” – розповів Микола Гінайло.


Загалом гуманітарної допомоги для Володимира-Волинського прийшло на суму 21 650 євро. А загальна вага понад 20 тон. Вантаж складає одяг (б/у), столи крісла, дитячі речі. велосипеди, електричні прилади (праски), ліжка з тумбочками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus