USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Німці вчаться у Ковелі, як організувати родинність у стосунках

14 Серпня 2009 09:48
Ковель має низку міст-партнерів у Польщі, Білорусі, Литві, Німеччині та Україні. Місто черпає для себе корисне у побратимів, а також ділиться з ними своїми надбаннями. Про це під час прямого ефіру на Волинському телебаченні розповів Ковельський міський голова Сергій Кошарук, –  інформує 14 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Партнерські стосунки рано чи пізно приводять до спільних проектів в економіці, – сказав пан Кошарук. За його словами, торік був проведений економічний форум міст-партнерів. «Успішно працюють і спільні підприємства. Наприклад, це стосується спільного українсько-литовського підприємства ТОВ «Волинь Кальвіс», підприємства «Двері Білорусі». Опісля економічного форуму було більше напрацювань із поляками стосовно того, як вирощувати енергетичну лозу – сировину, яка має замінити природній газ», – розповів мер Ковеля.
 
Західноєвропейські партнери, за словами пана Кошарука, більше цікавляться гуманітарною сферою. «Адже ні для кого не секрет, що українці щедрі, щирі люди, мають багато напрацювань щодо того, як організувати родинність у стосунках», – сказав він. «Побувавши у Ковелі, всі стараються перейняти схожі напрацювання у культурі, освіті», – додав мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus