USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Ніж у спину Петра Порошенка. Цього разу від Німеччини

8 Грудня 2017 14:54
Ще один ніж у спину Петра Порошенка. Цього разу від Німеччини. Захід вже не соромиться у висловлюваннях і називає речі своїми іменами, пише Ростислав Демчук на сторінках UaInfo і цитує Frankfurter Allgemeine Zeitung:

"Український президент Петро Порошенко зрадив спадщину революції на Майдані. Тим самим Москва майже домоглася провалу демократичної експерименту в Києві...

Риторика, в якій критики уряду і президента всі як один звуться «зрадниками» на службі Росії, - це риторика авторитарного режиму.

У висловлюваннях генерального прокурора Луценка або президента Порошенка досить замінити слово «Росія» на «Захід» або «Україна», щоб вони зазвучали в точності як цькування опозиціонерів, яка ось уже багато років в порядку речей в путінському державі. Так що президент України зрадив спадщину революції на Майдані, яка і привела його до влади три роки тому. А Кремль тим самим майже досяг основної мети своєї війни проти України - провалу демократичної експерименту в Києві", - пише німецьке видання.

"Продовжуйте в цьому ж дусі, Петре Олексійовичу... і увесь світ від вас відвернеться, як від якоїсь небезпечної чуми!" - пише блогер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
124 Показати IP 8 Грудня 2017 16:55
Він є чума для украінців.
К.лучанин Показати IP 8 Грудня 2017 18:20
Треба перш за все , щоби українці відвернулись від нього! Порошенко і йому подібні зробили українців ЗЛИДАРЯМИ. Ми бачимо що щороку статки президента зростають, а українці стають все біднішими. Україна є ЧЕМПІОНОМ СВІТУ по корупції. В Україні існує тіньовий продаж землі. Агрохолдінг Порошенка має мільйон гектарів землі. Це арендована земля за копійки.,а він має з цього 1000% прибутку. Де таке є у світі.? Поляки не дозволили б над собою таке знущання. В Україні відбувається чергова хвиля дерибану. Ці що стояли на Майдані у 2014році , його і зрадили, я маю на увазі оцю верхушку влади нинішню . Оцей безвіз порошенківський Європа скоро прикриє, бо з корупцією в Україні ніхто не бореться!
і Показати IP 8 Грудня 2017 18:21
не тільки він
іван Показати IP 15 Грудня 2017 19:56
Рано чи пізно дійде до повернення майна накраденого оцими злодюгами. Земля в же для нас така мала, що нема й де сховатися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus