USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Номер «гарячої лінії» в Луцьку можуть змінити

1 Червня 2017 13:30
Частина лучан нарікає на те, що не можуть додзвонитися у групу оперативного реагування «15-80» Луцької міської ради, аби інформувати про важливі нагальні проблеми міста. Тому просять його замінити на мобільний номер.

Ця проблему озвучив депутат Сергій Була під час засідання 24-ої сесії Луцької міської ради 31-го травня.

«Від мешканців міста є численні нарікання на те, що не кожен може оперативно здійснювати дзвінки на гарячу лінію «15 80». Тому прошу інформаційний центр перевести на мобільний оператор й про зміну повідомити лучан через місцеві ЗМІ та офіційний сайт Луцькради», - озвучив Сергій Була та сформував це як депутатський запит до виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука.

Більшість підтримала ініціативу. Відповідно, виконавчі органи вивчать це питання, зокрема, наскільки доцільним є зміна номеру «гарячої лінії», та, при необхідності, впровадять новацію.

Нагадаємо, це питання обговорювали ще торік, на що директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як відповіла, що номер «15-80» слугує для дзвінків зі стаціонарних, а на номер «777 880» можна дзвонити із мобільного, додавши код міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хм. Показати IP 1 Червня 2017 14:46
А що вони допоможуть.? Посадять якесь мурло, а воно, то не бере трубку, то каже. Жіночко, що я можу вам допомогти? Цей відділ точно потрібно розігнати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus