USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Нова гра – нові учасники: у Луцьку відбувся другий тур шкільної ліги Mind Game. Фото

17 Жовтня 2023 19:37
В обласному центрі Волині відбувся другий тур шкільної ліги інтелектуальної гри Mind Game. Розумним бути модно – саме під таким девізом відбуваються ігри Mind Game. І цей девіз себе виправдовує, адже щоразу до команд долучаються все нові й нові учасники.

Нагадаємо, що у першому турі шкільної ліги, організаторами якої є Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з Луцькою міською радою, перемогла команда Shance, одразу захопивши лідерство у загальній турнірній таблиці.
Але це була лише перша гра з дев’яти, тож сьогодні, під час другого туру, решта 27 команд у приміщенні церкви «Фіміам» були налаштовані на те, щоб посунути лідерів з першої позиції. Традиційно команди з учнів 8-9 класів випробували сили в ерудиції, інтуїції та на предмет знань музики, історії, кіно і прикладних дисциплін.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода відзначила, що учні з задоволенням приходять на ігри, щоразу демонструючи високі результати.

«Ми тішимося, що маємо таку розумну молодь. Щиро віримо, що ці діти зможуть представляти Україну на всесвітніх олімпіадах, а також стануть фундаментом для відбудови України після перемоги», – сказала Катерина Шкльода.

Вона також акцентувала, що на кожній грі в командах з’являються нові учасники, відповідно, це свідчить про зростання популярності Mind Game серед школярів.

«Учні спілкуються між собою, обговорюють цю гру. Тож щоразу в командах з’являються нові учасники. Дітям це цікаво. До того ж, ігри відбуватимуться щомісяця. А за їхніми результатами визначаться три переможці. Тобто вMind Game є і змагальний дух», – наголосила Катерина Шкльода.
Прийшла привітати учасників другого туру і заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк, яка відзначила, що гру проводять, аби показати школярам, наскільки модно бути інтелектуалом.

«Сьогодні ви працюєте в команді, підтримуєте одне одного. Це покаже вашу готовність до таких інтелектуальних завдань. Ви дуже активно обговорювали свої стратегії ще до початку гри. Сподіваюся, що ви будете ще активнішими під час того, як даватимете відповіді на питання», – зауважила Ірина Чебелюк.
Отож, третє місце у другому турі посіла команда «Модестики», другими стали «Справжні лучани», а перемогу виборов колектив «Холодний Яр».
Цікаво, що переможці першого туру «Шанс» у другій грі посіли лише восьме місце. А срібні призери минулої гри Noname взагалі не змогли увійти в десятку, ставши одинадцятими. Тож зрозуміло, що шанси на загальну перемогу матимуть усі команди. Гра тільки розпочинається!

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Спостерігач Показати IP 18 Жовтня 2023 20:44
Класно, що є такі активності для дітей.Купа щирих емоцій на обличчях. І що кинулось в очі, наскільки діти гарні, ще не зіпсовані ботоксами,філерами ітд. Юність в усій красі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus