USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нова мотивація: луцьких комунальників позбавлятимуть премії за невиконання фінансових планів

3 Березня 2021 20:38
Луцька міська рада пропонує кардинально змінити принцип преміювання керівників комунальних підприємств територіальної громади. Виплати хочуть прив’язати до результатів фінансово-господарської діяльності.

Про це стало відомо під час засідання виконкому 3 березня.

Як повідомив директор департаменту економічної політики Луцької міськради Борис Смаль, профільний підрозділ департаменту економічної політики, який курує те чи інше комунальне підприємство, щомісячно буде аналізувати результати діяльності КП щодо виконання фінансових планів. Висновки обіцяють погоджувати з міським головою.

«Зрозуміло, що такий підхід додасть якості в роботу керівників комунальних підприємств, а відтак покращить рівень обслуговування лучан», - зауважив Борис Смаль.

Члени виконкому проголосували за проект рішення.

Раніше за неякісне посипання тротуарів протиожеледними сумішами в період снігопадів із керівників луцьких жеків зняли частину премій.

Також у січні цього року через нерозчищені дороги в Луцьку з начальника департаменту ЖКГ та керівника КП «Луцькспецкомунтранс» зняли премії.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 3 Березня 2021 21:22
А що за невиконання планів раніше можна було преміювати?
Хтось Показати IP 4 Березня 2021 18:09
Ну не зовсім логічно. Наприклад гроші спишуть, а роботу зроблять неякісно або за завищеними цінами і що тоді? Теж премії дадуть бо фінансово-господарський план виконали на папері?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus