USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Одного повністю, іншого – на 40%: у Луцьку посадовців за нерозчищені дороги позбавили премії

27 Січня 2021 19:35
У Луцьку через нерозчищені дороги з начальника департаменту ЖКГ та керівника КП «Луцькспецкомунтранс» зняли премії.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Ігоря Поліщука.

Як зазначається у документі, директору департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Миколі Осіюку зменшили розмір преміювання на 40% від встановленого за січень 2021 року. Натомість повністю позбавили преміювання в.о. директора «Луцькспецкомунтранс» Володимира Марценюка за січень 2021 року.

Як повідомлялося раніше, на ранок вівторка, 26 січня, у Луцьку різко погіршилася погода, випала чимала кількість снігу. Тому за недостатньо якісне прибирання доріг від снігу міський голова Луцька анонсував про позбавлення премій двох посадовців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Їван з Гнідави Показати IP 27 Січня 2021 20:01
Білі мухи налетіли - все подвір'я стало біле, не злічити білих мух, що летять неначе пух ! Ех, якби ти, Миколо, в дитинстві міг передбачити, який злий жарт зіграють з тобою ті білі мухи. А ше ж є віршики про дощик, про жовте листя, про вітер ... Все ніби натякає, шо є ше причини для зняття премій ! Так шо вчи віршики і профілактично махай віником, шуфлею, а то, блін, є загроза чергового зняття премії. Учися, мій хлоню !
Олена до Їван з Гнідави Показати IP 28 Січня 2021 16:28
А що пан тільки закінчив початкову школу? Рекомендує вірші тільки з програми молодших класів радянської школи. Пора вже до НУШ переходити.
SVV Показати IP 27 Січня 2021 20:13
А за що їм премеії видавати. Зима прийшла "не ждано, не гадано".
КЕТ Показати IP 27 Січня 2021 23:48
А Ви не хочете дати премії травматологам, котрі лікують травмованих на неприбраних і непосипаних дорогах? і покрити за їх рахунок витрати лікарень на це?
Олена Показати IP 28 Січня 2021 14:06
Миколо, Ви хороший комунальник! Всіх незадоволених душить жаба, на таких не треба звертати уваги. Просто робіть свою роботу. Небагато залежить, на жаль, від вас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus