USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нові MACBOOK з фірмовими чипами Apple: неймовірна потужність*

12 Березня 2021 15:54
Стартували продажі нової надзвичайної лінійки MACBOOK 2020 року з фірмовими процесорами М1. І вони точно здивують навіть досвідчених користувачів «яблучної» техніки: лептопи стали ще компактнішими, потужнішими та продуктивнішими.

Особливості лінійки

Зайшовши в фірмову мережу магазинів Apple в Києві, ви відразу помітите нову лінійку. Біля неї буде черга захоплених фанатів потужної техніки. 13,3-дюймова «прошка» дійсно вражає. Максимально легкий і компактний ноутбук упакований в алюмінієвий міцний корпус. До того ж «яблучна» корпорація вирішила використовувати виключно перероблений алюміній – в рамках екологічної політики. Клавіші стали трохи більшими і отримали нічну підсвітку. Але головне – вони працюють плавно, безшумно і дуже м’яко. Використовується механізм натискання «ножиці». OLED-дисплей отримав максимальний дозвіл, підтримку реалістичної кольорової палітри Р3, функції True Tone.

Інноваційний процесор: ще більше потужності

MACBOOK AIR M1 13″ 2020 або MACBOOK PRO M1 13″ 2020 року отримали унікальні процесори. Чипсети М1 – перші в історії процесори, створені Apple (раніше корпорація використовувала комплектуючі від Intel). Він створений на базі унікальної 5-нанометрової технології, працює на 8 ядрах (порівну високопродуктивних і енергоефективних) і 16 мільярдах транзисторів. Його потужність і швидкодія дозволяють назвати процесор М1 чемпіоном в світі, і це офіційно. Чип забезпечує режим багатозадачності без втрати швидкості, навіть якщо мова йде про запуск декількох складних завдань – наприклад, рендеринг і робота з графікою одночасно. Чип включає графічний процесор і блок нейронного управління – тобто мова йде про централізовану архітектуру. На окрему увагу заслуговує поліпшена система машинного навчання Neural Engine.

Хочете стати власником новинки?

В Україні старт продажів вже був, а тому можна на основі реальних цифр і умов визначитися з продавцем. Придбати айфон 12, лептоп або моноблок за найкращими цінами ви можете в інтернет-магазині My Cloud Store. Тут дійсно вигідно!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus