USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нові шкільні автобуси отримають райони, які закрили малокомплектні школи

15 Грудня 2016 17:23
Районам, які вирішили закрити малокомплектні школи, нові автобуси для школярів «не світять».

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією 15 грудня

Голова ОДА Володимир Гунчик в своєму звіті повідомив, що досі не поставлені 19 автобусів, а лише 15.

Всього на купівлю шкільних автобусів надійшло 53 мільйони гривень, з них 15,5 млн з обласного бюджету і 7 млн з районних, 26 мільйонів з державного бюджету.

Голова комісії Анатолій Вітів зауважив: обласна рада виділяла гроші на купівлю автобусів. І тоді ж депутати домовлялися, що не ОДА розподілить автобуси, а за участю депутатів. На даний момент, каже він, депутатів усунули від розподілення тих автобусів.

Зі слів Гунчика, із 34 поставлено 15 автобусів, 19 автобусів поставлять до кінця цього року. Згідно постанови Кабміну, шкільні автобуси надходять тільки в ті райони, де здійснили оптимізацію малокомплектних шкіл.

«Тобто тим, хто примусово закрив школи, дали цукерку «Рошен» у вигляді автобусів. А там, де громада вирішила зберегти школу, автобусів не бачити», - підсумував Анатолій Вітів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus