USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нові умови нарахування субсидій

10 Липня 2015 22:00
До кінця літа українцям знову надійдуть поштою бланки-декларації на оформлення субсидій. Вони майже нічим не відрізнятимуться від старих, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Але цього разу не треба буде самому вираховувати свої доходи. Достатньо лише вказати вид – пенсія, зарплата, стипендія, а також назву організації, яка їх нараховує. Органи соціального захисту з'ясують усі деталі самі. Бо нарешті налагодили обмін даними з податківцями та пенсійниками.

Дохід тепер будуть підсумовувати не за цілий рік, а лише за останні три місяці.

Не враховуватимуть у загальний сімейний дохід – зарплату учасників АТО, благодійну допомогу чи одноразові державні виплати.

Тим, кому нові правила будуть вигіднішими, проведуть перерахунок. "Якщо людина побачить, що є можливість для переоформлення субсидії і взяти більш прийнятний для неї термін для врахування її доходів – безумовно, вона може повторно звернутися.

Тим людям, які вже оформили субсидії, ніяких нових оформлень документів не треба буде робити. Тобто їм оформили субсидії на 12 місяців", - розповів міністр соціальної політики Павло Розенко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анатоль_ Показати IP 10 Липня 2015 22:07
За це нашому Уряду та вельмишановному Пану Арсенію Яценюку від нас усіх-красна подяка та низький доземний уклін!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 10 Липня 2015 22:16
За що? Може за це? : "Чернозём, который не вывезли фашисты, вывезут в Швецию. Херсон и Полтава. Героям, конечно же, слава! Петр Великий разбил шведов под Полтавой. Петр Кровавый отдал шведам полтавскую землю по 5 евро за тонну."
Андрій до Анатоль_ Показати IP 11 Липня 2015 10:16
- Куме, чому нам вартість газа сбільшили в сім разів? - В мире всё уравновешено: если тебе плохо, то кому-то хорошо. Поэтому, если у Президента доход за год вырос в семь раз, то у нас он должен уменьшиться в семь раз. Зрозумів!
Шацьк Показати IP 10 Липня 2015 22:45
Шацьке УСЗН ще не налагодило обмін з податковою(((
Вова Показати IP 11 Липня 2015 00:30
Цікаво, а чому в Луцькому районі працівники собезу проведять обстеження місця проживання людей для призначення субсидій? Пан Розенко стверджує що для призначення субсидії має значення лише дохід, хто п*здун? Пан Розенко? місцеві соцпрацівники? Яценюк?
Анонім до Вова Показати IP 11 Липня 2015 07:17
Зараз - усі разом.
Андрій до Вова Показати IP 11 Липня 2015 10:26
Пан Розенко стверджує що для призначення субсидії має значення лише дохід, ------------- Раніше "спонсорувалися" олігархі напряму з бюджету, а тепер через "субсидії".. ("нє оскудєєт рука дающєго"..!). П.С. Якби було бажання - проіндексували б зарплати й пенсії з виплатами.. (ті самі гроші). Як працююча людина НЕ СПРОМОЖНА заробити на оплату комунальних послуг? Чи робота непотріб, чи комунальні послуги..? Чи може "гарант", що за ВСЕ відповідає..
так-так-так! Показати IP 11 Липня 2015 09:38
Не кабінет міністрів,разом з прем"єром,а стадо придуркульозних баранів.
не зовсім до так-так-так! Показати IP 11 Липня 2015 19:25
Це дуже хитрі барани,які ходять по лезу з пов"язкою на обличчі, де одне око напіввідкрите , щоб при небезпеці можна було зстрибнути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus