USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нові USB-окуляри захищають очі під час роботи за ком’пютером

9 Серпня 2009 15:00
Японська компанія Masunaga Optical Manufacturing почала випускати спеціальні окуляри, які зменшують навантаження на очі користувача під час роботи за комп’ютером. Про це повідомляють «Волинські Новини».  
Окуляри під назвою Wink Glasses підключаються до ПК через USB. Принцип їхньої дії полягає в тому, що вони допомагають людині зберігати зосередженість під час роботи за комп’ютером і таким чином не дають очам стомлюватися.
Під час роботи людина в середньому моргає раз у п’ять секунд. Коли її вона втрачає пильність, стає менш уважною, частота моргань зменшується, що і призводить до навантаження на очі.
Нові окуляри фіксують частоту моргань людини і затуманюють одну з лінз, коли вони стають рідшими за норму. Це примушує інше око швидко сфокусуватися на зображенні, а людина, таким чином, залишається зосередженою.
Очікується, що окуляри надійдуть в продаж на японському ринку 10 серпня за ціною близько 430 доларів, – пише сайт ТСН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Серпня 2009 11:52
CooL
Андрій Показати IP 11 Серпня 2009 11:08
Уявляю,що в одному оці появляється розмитість. Наслідки ж непередбачені, від головного болю до розфокусування очей. Брєдова ідея (( Хоча для людей з вадою косоокості такі очки теоретично можуть допомогти.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus