USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У міськраді не хочуть надавати пільги луцькому автоклубу

21 Січня 2015 12:30
Громадська організація, яка переобладнує автомобілі на ручне керування, боргує за оренду приміщення та просить звільнити її від орендної плати.

Питання про надання пільг, зокрема, щодо оренди нежитлового приміщення на вулиці Ковельській, 8, розглянули під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації 20 січня. Йшлося про надання пільг Громадській організації «Поршень Волині», що займається переобладнанням автівок під ручне керування для інвалідів.

Як повідомила начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко, організації надали два бокси, що опалюються з орендною платою у розмірі 70,6 гривні на місяць. З її слів, за станом на 20 січня заборгованість із виплати коштів за оренду нежитлового приміщення становить 224 гривні. На запитання про те, чи надає організація свої послуги за гроші, вона не змогла відповісти.

Член комісії Артур Василевський зазначив, що організація, вочевидь, заробляє кошти за переобладнання автомобілів для інвалідів та водночас не хоче сплачувати за оренду. Депутат міськради Олександр Плісецький погодився, що подібна позиція громадської організації – «совкова».

Взяти в керівництва організації письмову інформацію про те, чи бере вона гроші за послуги з переобладнання автомобілів, попросив Аллу Грабко заступник міського голови Тарас Яковлев.

Його пропозицію підтримали члени комісії, які вирішили на разі не підтримувати рішення про пільги під час сплати за оренду, а залишити це питання на розгляд сесії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
старий солдат Показати IP 21 Січня 2015 14:30
А уточнення "вочевидь", це від ВН чи від Василевського. Якщо від останнього, то мені соромно за колишнього офіцера, який нормально доповідати не вміє. Чи, може, шкурняка власного трохи приклєїв? Від депутатів того запросто можна чекати. Точно ж не відомо, що заробляє організація, яка надає вкрай необхідну неповносправним послугу. Висновок простий: депутат - це ко** брехлива продажна гн*да. На жаль, не залежно від прізвища і рівня ради.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus