USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Новообрані депутати ВР складуть присягу 27 листопада

25 Листопада 2014 09:56
Урочисте засідання Верховної Ради України з нагоди складення присяги новообраними народними депутатами України та відкриття першої сесії ВР восьмого скликання відбудеться в четвер, 27 листопада. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ВР.

Нагадаємо, тимчасова робоча група з питань підготовки першого засідання парламенту сформувала порядок денний першої сесії. Про це під час брифінгу 24 листопада заявив голова групи Володимир Гройсман.

«Ми сформували порядок денний першої сесії, де визначено питання про формування тимчасової президії, до якої увійдуть представники усіх шести фракцій присутніх у парламенті також є питання формування коаліції, інші організаційні питання(призначення голови ВР)», — сказав Гройсман.

Він нагадав, що згідно до Регламенту ВР члени тимчасової президії будуть по черзі вести пленарне засідання поки не буде обрано голову парламенту.

Як повідомлялося, першу сесії Верховної Ради VIII скликання відкриє діючий голова парламенту Олександр Турчинов.

Зазначимо, член робочої групи з погодження першого засідання Верховної Ради, представник «Блоку Петра Порошенка» Володимир Гройсман повідомив, що присяга народних депутатів відбуватися наступним чином: коли всі депутати присутні в залі одночасно зачитають присягу й підпишуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Виборець Показати IP 25 Листопада 2014 10:26
Cкоріше б вони почали працювати , щоб показати, на що вони здатні і як вміють керувати державою, щоб вона не стояла на колінах, як проститутка, і не вимагала грошей у всіх підряд за свої сумнівні послуги, а була дійсно великою, розвинутою.мирною, позаблоковою, незалежною, багатою державою, в якій всі живуть по законах і всім громадянам комфортно жити, а не шукати кращої долі за океаном чи в Еуропі. Щоб хотіли всі країни об'єднатися з Україною, тому що тут дійсно краще життя. А поки що хвастать нічим - війна, яку треба кінчати і не вбивати одне одного за те, щоб багатіли олігархи, які знову при владі.
Анонім до Виборець Показати IP 25 Листопада 2014 10:54
Сам-то веришь в эти сказочки? Думаешь, начнут работать и сразу поумнеют? Они по горло в крови уже. Им назад пути нет - победа или смерть. А, так как с победами как-то сразу не задалось, то второе более вероятно. Только вот помирать в мусорном баке в одиночку они не хотят. Хотят забрать с собой как можно больше жизней, в чем и преуспевают. А вы и дальше скачите и терпите их. Терпилы.
Василь до Анонім Показати IP 25 Листопада 2014 11:31
Згідний 100%. Доки ще будемо бачити ці морди : шуфрич,льовочкіни,вілкул ,литвин і їм подібні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus