USD 39.45 39.77
  • USD 39.45 39.77
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Новорічні прикраси і композиції виготовлені власноруч: у селищі на Волині працювала майстерня Святого Миколая

1 Грудня 2023 23:18
Кілька днів в Іваничах працювала майстерня Святого Миколая. За цей час місцева дітвора навчилася власноруч виготовляти ялинкові й різдвяні прикраси та святкові листівки. Її в селищі відкрили вдруге. Охочих відвідати майстерки, як і торік, було чимало.

Про це повідомляє БУГ.

Майстеркласи відбувалися протягом трьох днів у приміщенні колишнього Будинку школяра. Проводили їх керівниці гуртків Центру культури і дозвілля. Групи діток формували заздалегідь за попереднім записом.

Організатори розповіли, що відкриваючи Майстерню Святого Миколая, прагнули заохотити дітей до творчості, розвантажити і зарядити новорічним настроєм. За їх словами, майстерки – це своєрідна арттерапія у такий складний і тривожний час, а заодно і веселий відпочинок.

У перший день роботи Майстерні Святого Миколая діти дружно працювали над оздобленням подарункової листівки. Кожен з них готував окремі деталі, скріплював їх клеєм, а потім розмальовував. Всі згуртовано, творчо, старанно й сумлінно працювали упродовж майже двох годин. В результаті у кожної дитини вийшла оригінальна листівка, оздоблена квітами різдвяника, яка додасть гарного настрою і позитивних емоцій на свято.
Наступного дня відвідувачі Майстерні виготовляли оригінальний різдвяно-новорічний декор на стіл. Всі діти злагоджено й натхненно декорували деталі різними малярськими фарбами, витинали та оздоблювали. У вмілих і старанних рученятах звичайні нитки, картон, шишки й горіхи перетворилися на гарну і яскраву святкову річ. Хоча й довелося багато попрацювати, всі діти залишилися задоволені.
29 листопада діти у творчій майстерні опанували техніку паперопластики. Вони завдяки майстриням-наставницям виготовили об’ємну сніжинку. Спочатку діти старанно підготували для сніжинки деталі, а їх потрібно було аж 16. Потім склеювали, обводили шаблони та витинали і в результаті отримали гарну святкову прикрасу.
Усі три заняття пройшли в дружній і теплій атмосфері творчості, спілкування та гарного передсвяткового настрою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus