USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Нововолинські шахтарі разом із роботою отримуватимуть житло?

31 Серпня 2009 10:05
Шахту потрібно здавати разом за всією соціальною сферою. Таку думку під час перебування у Нововолинську висловила Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Повернути славу галузі, честь праці шахтаря, – одне із завдань прем’єрки. Вона висловила думку, що шахту №10 у Нововолинську потрібно здавати разом за всією соціальною сферою. «Чого вже давно в Україні не робилося», – висловилася пані Тимошенко. За її словами, вона уже навіть домовилася із губернатором про співпрацю у цьому питанні.
 
У коментарі мас-медіа голова ОДА Микола Романюк розповів, що порушив з Юлією Тимошенко під час поїздки до Нововолинська низку питань. «У першу чергу це стосується будівництва соціальної сфери для працівників шахти. Ми домовилися, що в суботу я привезу листа про те, щоб кошти окремою стрічкою були передбачені в бюджеті на наступний рік. Я розповідав їй ситуацію на автомобільному заводі, дякував уряду, що закупили автобуси», – сказав губернатор.
 
За словами пана Романюка, є домовленість із Прем’єром, що шкільні автобуси, які будуть закуплятися із державного бюджету, будуть луцькими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus