USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нововолинці вже теж можуть підписувати петиції

8 Березня 2016 17:04
Нововолинськ приєднано до єдиної системи електронних петицій! Електронне звернення за умови набрання 200 підписів протягом 14 днів надходитиме на розгляд міської ради.

Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Для того, щоб підписати звернення або створити своє, треба зареєструватися за допомогою електронної пошти або увійти до системи за допомогою Банк-ID.

Щоправда, дивно, що міська влада досі не поінформувала жителів міста про новинку: на офіційному сайті нема ні новини, ні банера сайту, ні розділу "Електронні петиції".

Нагадаємо, що до єдиної системи електронних петицій на Волині першим приєднався обласний центр – Луцьк, а згодом і місто залізничників – Ковель.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus