USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Уряд запустить сайт із тарифами на газ у регіонах

4 Лютого 2020 08:44
Кабінет міністрів невдовзі має запустити сайт, де буде відображена структура тарифів на газ у різних містах країни.

Про цезаступниця керівника ОП Юлія Ковалів розповіла в ефірі програми «Свобода слова» на ICTV.

«До кінця місяця у нас буде окремий веб-сайт, де по кожному місту буде видно, яка структура тарифу, за скільки ця компанія купує газ, яка знижка буде надаватись по кожному місту. І не інакше як ми з вами, кожен з нас, який отримує платіжку, повинен контролювати, а чи ефективно ці гроші витрачаються», – зазначила Ковалів.

Такий сайт є відповіддю на дії влади на місцях, яка іноді не може пояснити жителям власних міст, чому розмір платіжки за комунальні послуги саме такий.

За її словами, близько 90% комунальних підприємств належать місцевій владі, а половина їх керівників є «фактично безпорадними» в управлінні підприємствами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 4 Лютого 2020 09:11
Чому на місцевому сайті облгазу "104,юа" в особистому кабінеті зникла рубрика "Зворотній зв"язок"? Не зручно відповідати на питання громадян ? При розрахунку ТАРИФУ НА ДОСТАВКУ ГАЗУ враховується минулорічний "фактичний/плановий" показник спожитого газу. Так от. При розрахунку тарифу, врахували кількість газу "приведеного до стандартних умов", дописавши "лишні" куби. А хіба це правильно ? Редакція задайте це питання газовикам хай роз"яснять.
Дід Панас Показати IP 4 Лютого 2020 11:19
Відмовки недолугої влади. "Газ подешевшав", де і коли? Абонплата за трубу.
читач Показати IP 4 Лютого 2020 13:32
Неперсточники,а не влада.Вже заплутали пенсіонерів так,що і самі не знають,як ще вишуканіше видерти додаткові кошти з людей.Ще такої "запутаної" влади не було в Україні.
Игорь Показати IP 4 Лютого 2020 14:10
как они достали со своими нововведениями раньше все было четко и ясно сейчас полная ахинея
гость Показати IP 4 Лютого 2020 23:23
https://petition.president.gov petition/85208 Идёт сбор подписей об отмене какой либо абонплаты №22/085208-еп
гость Показати IP 5 Лютого 2020 08:50
Почему молчат за аварийную службу газа (104) это будет еще один (третий) ПЛАТЁЖ. В г. Синельниково "Днепропетровскгаз-збут" выставляет 1-й. платеж за газ 2-й. за доставку газа до города 3-й. пытаются ввести за доставку газа в дом вынуждают людей заключать договор на обслуживание труб . Действуют нагло отключают газ под видом утечки газа и не включают пока не будет заключен с ними договор на обслуживание труб который с их слов обойдётся примерно 10000 гр.на 3 года 90-то кв. дому. Это касается и частный сектор будут брать деньги за обслуживание вашей трубы. Я думаю скоро будем платить за подъём газа на верхние этажи .воздух. солнце .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus