USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинських бійців відправляють в АТО без захисту

18 Липня 2014 12:36
Військових 1-го батальйону територіальної оборони Волині завтра, 19-го липня, відправляють захищати Україну на Схід. Однак вони досі немають належних засобів захисту.

Про таку ситуацію розповіли матері військових сьогодні, 18-го липня, під час пікету облради.

Одна з присутніх мам сказала волинським чиновникам, аби вони прийняли якісь міри, адже завтра загін територіальної оборони планують відправляти в зону АТО.

«Ми протестуємо, щоб вони туди їхали без засобів захисту», - наголошують мітингуючі.

Інформаційне агентство Волинські Новини спробувало з'ясувати, чи дійсно волинських бійців відправляють на Схід без належних засобів захисту. Як повідомив у коментарі заступник начальника обласного військкомату Бондарук Володимир, закупівлею засобів захисту займається обласна державна адміністрація. На запитання про стан забезпечення бійців за станом на сьогодні, військовий сказав, що йому нічого невідомо. Мовляв, усі питання до ОДА.

До слова, сьогодні о 15 годині депутати зберуться на позачергову сесію, де вочевидь і вирішать питання забезпечення волинських військових необхідними засобами захисту.

Своєю чергою, інші батьки, рідні яких вже на Сході, почали казати, що їм не треба бронежилетів, а лише, щоб рідні повернулися додому. Однак ситуація вгамувалася.


Нагадаємо, в 1-му батальйоні територіальної оборони є 385 військових, які розміщені на базі 51 бригади у Володимирі-Волинському. Цього місяця командир батальйону Сергій Козак, повідомляв, що є лише 5 бронежилетів. Зауважимо, що для цього підрозділу з обласного бюджету виділили мільйон гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
мільйон Показати IP 18 Липня 2014 12:47
І де той мільйон. Вони навіть освоїти кошти не можуть.
лучанка Показати IP 18 Липня 2014 12:50
Як це військкомат не знає, як забезпечені солдати, що це за бардак. Спихають один на одного. Правильно люди роблять, що приїхали, якщо самі не захистять своїх рідних нічого не буде, Такій владі яка на сьогодні є начхати на тих хто воює. Їх всіх треба на схід починаючи з 1-го по 8-й поверх, особливо гуся, який тільки грається планшетом.
Лучанан до лучанка Показати IP 18 Липня 2014 12:55
А що туй гусь ще вміє робити. Країна в режимі жорсткої економії, а вони повстановлювали собі надбавки, прибаки і добавки до зарплати і ще премії. А молодих хлопців випхали без засобів захисту бо бач грошей немає. ГАНЬБА!
Їдьте Показати IP 18 Липня 2014 13:15
Їдьте, терористи все на місці видадуть..
гiсть Показати IP 18 Липня 2014 15:31
Господи,змилуйся над нами,грiшними i пошли мир.
... Показати IP 18 Липня 2014 15:41
Гуся на мило, а краще на Схід - а не планшетом гратися!!!!!!!1
Анонім Показати IP 18 Липня 2014 21:10
Це не те саме бидло що майданило разом з гузьом.
Анатолій до Анонім Показати IP 20 Січня 2022 19:13
Ти хоч би ім'я своє написав-праведник

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus