USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Новинський вніс 30 мільйонів застави за Добкіна

18 Липня 2017 20:29
Депутат від опозиційного блоку Вадим Новинський вніс необхідну заставу за колегу по фракції Михайла Добкіна в розмірі 30 мільйонів гривень. Ще залишився залишок застави в 20 мільйонів, який, як розповіли колеги депутата, буде внесений до четверга.

Про це "Страні" повідомило джерело в судовій адміністрації.

Раніше повідомлялося, що Михайло Добкін заявив, що у нього немає грошей на заставу. Після винесення рішення суду про арешт з альтернативою внесення застави в сумі 50 мільйонів гривень, Михайло сказав, що йому не зрозуміло, звідки виникла така сума.

Як зазначив Добкін в коментарі журналістам, суд дав йому п'ять діб, щоб внести заставу. Протягом цього часу він поки знаходиться на волі. Якщо застава не буде внесений - нардепа візьмуть під варту. П'ятиденний термін закінчується в четвер 20 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ну Показати IP 18 Липня 2017 21:37
а мені цікаво чи прокуратура зацікавиться тим звідки у Новинського такі гроші? Він мав б доказати коли і де він їх вкрав. Чесна людина в Україні неспроможна заробити і заощадити такий маєток.
До ну Показати IP 18 Липня 2017 22:31
А як "чесний"президент заробив мільйони... будучи гарантом??не задавав такі питання..не спить і не ість про державу дбає
Василь Показати IP 18 Липня 2017 23:12
Мали вони ту прокуратуру в сраці, правда товариш Луценко
Прошу Показати IP 19 Липня 2017 03:11
подивіться на реакцію "чесних" чухраїнців які поставили негативну оцінку для того хто написав перший коментар, тобто для "Ну". Що ж прислівя про ножиці і вдареня стола я не придумав, а воно буде вічно правдивим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus