USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий етап е-декларування охопить керівників ВНЗ і чиновників РДА

1 Січня 2017 23:38
Другий етап подання електронних декларацій стартував 1 січня, він триватиме до 1 квітня 2017 року. Такі терміни передбачені законом «Про запобігання корупції», повідомляє НБН.

Зокрема, декларації повинні подати особи, уповноважені на виконання функцій місцевого самоврядування.

Відзвітувати про свої фінанси повинні керівники обласних управлінь освіти, Київської та Севастопольської міських, районних державних адміністрацій; керівники навчальних закладів державної та комунальної форми власності, а також заступники керівників навчальних закладів державної та комунальної форми власності, які наділені посадовими повноваженнями здійснювати організаційно-розпорядчі або адміністративно-господарські функції на постійній основі.

Зазначимо, що у разі тимчасового виконання працівником таких обов'язків на час відсутності керівника підрозділу у звітному періоді він не зобов'язаний подавати е-декларацію.

Нагадаємо, система е-декларування почала працювати з 1 вересня 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Січня 2017 17:14
олігархат задекларував незначну частину своїх мільйонних статків. човпти ж будуть рядових чиновників, в основному тих, хто не грає в одну дудку із вищезгаданим олігархатом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus