USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий гурт від Acoustic Diary

7 Листопада 2014 08:17
Новий гурт представили в акустичному відеоблозі лучан Acoustic Diary. Цього разу під пристальним поглядом команди - англомовна група з Горлівки Fontaliza.

Нагадаємо, багато якісної і різноманітної музики в одному місці, відомі музичні гурти і сольні виконанавці різних жанрів з усіх регіонів та міст України - усе це об'єднав у собі луцький проект акустичний відеоблог Acoustic Diary, який стартував цього літа з ініціативи двох креативних волинян.

Fontaliza - українська англомовна група з Горлівки, Донецької області. Fontaliza грає на перетині альтернативи, панк-року, гранжу і старого доброго рок-н-ролу. Групу часто порівнюють і з Muse, Nirvana, Placebo. Всі ці аналогії мають місце бути, але їх різноманітність підтверджує те, що групі вдалося виробити свій стиль, що перегукується з кращими світовими прикладами, і несучий в собі самобутній колорит.

Головна фішка Fontaliza - живі виступи. Грамотні переходи між піснями, щира віддача публіці і драйв зробили групу відкриттям української молодої сцени.

Fontaliza - переможець національного конкурсу Pepsi Stars of Now, учасник музичних фестивалів TheBestCity.ua, Республіка, Сусідній Світ. 21 червня 2014 Fontaliza відкрила найгучніший концерт року, 20-річчя групи Океан Ельзи на НСК Олімпійський. Святослав Вакарчук особисто вибрав групу для розігріву.

В березні 2014 року вийшов перший повноцінний альбом Fontaliza - «Under the floor».

Довідково:

Діяльність проекту Acoustic Diary можна прослідкувати в мережах:

https://www.youtube.com/user/acousticdiaryproject
http://facebook.com/acousticdiaryproject
http://vk.com/acousticdiary
http://instagram.com/acousticdiary
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus