USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Новий інспектор Фреймут. Міста» за участю волинянина представлять в Каннах

9 Лютого 2017 11:44
Найбільший міжнародний дистриб'ютор - Armoza Formats заявив, що «Новий інспектор Фреймут. Міста» буде представлений на міжнародній виставці MIPTV в Каннах.

Компанія тепер представлятиме його на світовому ринку, повідомляє ТСН.

Формат проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» поповнив каталог компанії Armoza Formats з більш, ніж 90 найуспішніших телепродуктів, які транслюються в десятках країн. Це не тільки відкриває нові можливості для дистрибуції проекту і ставить його в один ряд із найбільш популярними світовими форматами, але і підтверджує високий рівень виробництва контенту групою «1+1 Медіа».

Armoza Formats представить формат «Новий інспектор Фреймут. Міста» на головному світовому майданчику для продажу аудіовізуального контенту MIPTV, який щорічно збирає найкращих професіоналів телеіндустрії.

«Це проект, який дає можливість міським коммьюнітіз змінювати себе і життя в своїх містах на краще. Ми раді і неймовірно пишаємося можливістю міжнародної дистрибуції і партнерством з компанією Армоза», - говорить генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна.

Нагадаємо, програма «Новий інспектор Фреймут. Міста» викликала резонанс в ЗМІ ще під час знімань, а в осінньому телесезоні увійшла до трійки лідерів слоту. У проекті телеведуча Ольга Фреймут з командою експертів і таємних агентів, серед яких є і волинянин Андрій Кравченко, ведучий проекту Інформаційного агентства Волинські Новини «Соромлюсь запитати», перевірила 8 міст України та оцінила їх за п'ятьма критеріями - їжа, медицина, освіта, безпека та еліта. Результати перевірки телеведуча представила перед жителями міста і місцевою владою на головній площі. Після інспекцій Ольги Фреймут в містах України відбулися зміни: за рахунок міського бюджету відремонтували школи, пологові будинки, було вжито заходів для підвищення безпеки на вулицях, встановлені дитячі майданчики та лавки в парках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus