USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ведучий проекту ВН Андрій Кравченко - у новому проекті з Ольгою Фреймут

2 Листопада 2016 13:05
Волинянин Андрій Кравченко, ведучий проекту Інформаційного агентства Волинські Новини «Соромлюсь запитати» бере участь у новій програмі каналу 1+1 «Новий інспектор Фреймут. Міста».

Про свою співпрацю, враження та емоції від зйомок Андрій розповів ІА Волинські Новини.

Нагадаємо, телеканал «1+1» запустив оновлену версію програми «Інспектор Фреймут». У новому сезоні Ольга Фреймут разом з Андрієм Кравченко інспектують кожен куточок восьми міст України. Перевірка відбуватиметься за такими критеріями: стан освіти, медицини, безпека, харчування та життя еліти (влади).

Як розповідає Андрій, керівник проекту «Новий інспектор Фреймут» Алла Стащенко побачила його у першому сюжеті «Соромлюсь запитати», де хлопець розпитував у депутатів Волинської облради про їх роботу. Креативність та завзяття юнака припала їй до душі, тож вона вирішила запропонувати йому спробувати у себе у їх проекті.

Новий колектив, додає Кравченко, прийняв його, як рідного, та всіляко допомагав у роботі. Команда вже проінспектувала місто Хуст Закарпатської області.

Що ж до самого робочого процесу, то Андрій каже, мовляв, перші зйомки у Хусті тривали 4 дні, хоча він зі своєю роботою впорався за 2.

У першому випуску «Новий інспектор Фреймут» Кравченко намагався спровокувати незручними запитаннями Заслуженого вчителя України, працівницю однієї з калуських шкіл, та дружину мера Хуста пані Ганну.

«Моя робота полягала в тому, щоб знати потрібну людину, поставити їй кілька провокаційних запитань, раптово, коли вона не підготовлена. Звісно, питання наперед заготовлені, проте під час зйомок не обходиться і без імпровізацй», - ділиться секретами роботи волинянин.

Та додає, що надзвичайно радий потрапити у проект такого масштабу, адже це першочергово новий досвід, знайомства.

«Дуже сподобався процес зйомки. Все супер, цікаво, та й є можливість подивитися на себе зі сторони, навчитися чомусь новому», - ділиться своїми враженнями юнак.

Із захопленням Андрій розповідає про саму ведучу проекту Ольгу Фреймут: «Це інтелектуальна, ерудована, начитана та неймовірно чарівна жінка. Оля турботлива, всіма опікується, вона - як мама для усієї знімальної групи. Я дуже радий, що у мене з’явилася можливість працювати з нею».

Що ж до подальшої співпраці, то Кравченко додає, що його робота у проекті продовжиться й надалі. Проте тримає у секреті, яке наступне місто «Новий інспектор Фреймут» відвідає з перевіркою.

Про те, як Кравченко намагався спровокувати вчительку однієї із калуських шкіл дивіться тут:
Що ж вдалося вивідати ведучому у дружини Хустьського мера можна переглянути тут:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
луцький Показати IP 2 Листопада 2016 15:02
А що за критерій - життя еліти (влади)? А про життя простих людей не треба?! А ну-да та еліта проект спонсорує і їх треба показувати :))) Кому таке "шоу" потрібне? В нас кожен день ті "шоу" у містах!!!
1 Показати IP 2 Листопада 2016 21:22
Просто ПЗЦ
Анонім до 1 Показати IP 3 Листопада 2016 02:17
Ви що,не були в Європі?А вона(Фреймут)була!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus