USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Головний поштар Волині прокоментував інцидент з журналістами

29 Квітня 2014 15:05
Конфлікт з журналістами та народним депутатом України, яких працівники «Укрпошти» не пустили на представлення нового керівника вчора, 28 квітня, нинішній очільник структури назвав непорозумінням, оскільки тоді він ще не був призначеним на посаду.

Нагадаємо, представлення нового керівника Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олега Гавришківа відбулося вчора, 28 квітня. О 15:00 у відділенні Укрпошти «Луцьк-25», що на вулиці Кривий Вал, 19 зібрались представники ЗМІ та Автомайдану України. Проте охорона навідріз відмовилася впускати присутніх на засідання. Свою відмову пояснили небажанням керівництва бачити журналістів.
Під час зустрічі з представниками ЗМІ сьогодні, 29 квітня, новий очільник волинської «Укрпошти» зазначив, що про візит він не знав, оскільки вчора ще працював на своїй посаді екс-керівник структури Ярослав Кравчук, який славиться своїм небажанням спілкуватись з активістами. Нагадаємо, минулого разу під час візиту «Автомайдану України» чоловік зібрав весь колектив в конференц-залі, закрив двері та викликав міліцію, заявивши, що на державний об’єкт здійснюється збройний напад.

Новий начальник Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта», який сьогодні приступив до виконання своїх службових обов’язків, стверджує, що він відкритий для спілкування, і йому нічого приховувати.

«Вчора поспілкувались з екс-керівником, пройшлись подивились територію. Потім зібрали працівників, серед яких було декілька представників центрів (районних представництв, - авт.), зачитали накази і все. А вже о 17:00 годині я був вдома, на городі», - розповів Олег Гавришків.
Також додав, що він налаштований не конфліктувати, а співпрацювати. Заявив, що надалі таких інцидентів не трапиться. Разом з тим, пообіцяв, що розбереться з працівниками, які не пускали всередину приміщення народного депутата України, який має на це законну підставу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
прохідна Показати IP 29 Квітня 2014 23:36
..."Разом з тим, пообіцяв, що розбереться з працівниками, які не пускали всередину приміщення народного депутата України, який має на це законну підставу."....так...так.....і це все Людмила Віталіївна....
Крт до прохідна Показати IP 30 Квітня 2014 10:32
... За вказівкою Кравчука ...
лучанка Показати IP 30 Квітня 2014 14:12
сбушника на люстрацію.............................
поштовики до лучанка Показати IP 2 Травня 2014 17:07
а хто ще може охороняти свого царя від журналістів , як Музчук л.в.
лучанка Показати IP 4 Травня 2014 11:30
та костюк с.в начальник поштамту родичка кравчукова

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus