USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Я не ставленик Правого сектору», - директор волинської Укрпошти

29 Квітня 2014 22:36
Новопризначений директор Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олег Гавришків заявив, що він не є ставлеником Правого сектора чи інших структур. Також зазначив, що не є членом будь-якої політичної партії чи громадського об’єднання.

Про це він розповів під час зустрічі з представниками регіональних мас-медіа та громадськими активістами сьогодні, 29 квітня.

На запитання про причини відставки екс-очільника «Укрпошти» Ярослава Кравчука, Олег Гавришків відповів, що не виключає вірогідності, що це частково пов’язано зі звинуваченнями «Автомайдану України» у зловживанні екс-керівником своїм службовим становищем.

Нагадаємо, активісти зверталися до Ярослава Кравчука з вимогою відставки. Стверджували, що мають докази його корупційної діяльності, які передадуть в прокуратуру. Після цього чоловік звільнився із займаної посади за власним бажанням.

«Кравчук сприймає мене як ставленика Правого сектора чи «Автомайдану». Бо ті заходи, що проводили активісти, він розцінює як «розчищення дороги» для мене», - розповідає новопризначений директор «Укрпошти».


Також Олег Мар’янович зазначив, що наразі не є членом жодної політичної сили. Однак уточнив, що 2010 року балотувався в міськраду і був у складі партії «Фронт змін». Щоправда, після того до політики не має жодного стосунку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
міщанин Показати IP 29 Квітня 2014 23:14
Кравчук старий маразматик ..думає що його всі переслідують, ну але то не дивно..тому що в його роботі й діяльності моер порушень закону....
гавришківу Показати IP 29 Квітня 2014 23:16
А що Ви знаєте про роботу пошти? Ви там працювали? Якщо ні - то як збираєтеся керувати?
Мик до гавришківу Показати IP 30 Квітня 2014 01:04
Янукович дибіл дибілом а керував цілою краіною. Думаю що молодому і песпективному керівникові дуже швидко вдасця навести порядок в Авдієвих конюшнях. Дорогу млодим .... Колектив поштарів підтримує призначення , тому що чекає хороших змін.
активісти Показати IP 29 Квітня 2014 23:16
хм..цікаво яким чином за не знання закону України й його порушення ...будуть прийняті новим диретором міри щодо працівника пошти котра не пускала журналістів й нардепа.....п.с. хоча за словами диретора на його думку всі хто в дирекції працюють то профісіонали..цікаво якого характеру...мабуть профі з корупційних схем й залякуваня працівників пошти
лпдмуа а простише и Показати IP 30 Квітня 2014 00:52
якщо в Украіні в ценральному апараті сбу заступником голови сб був собі такий кислинський без диплома : то директором почти може бути і пошарка яка набігалася по селах ківерцівського району 20 років або любий фельдегерь на 1000 гриваків : сидиш в кабінеті і бьеш мухи як в сбу а потім спраку на 10 листків про прояви націоналізму в окремій вскриті посилці-бандеролі-листу -телеграмі:
Мик до лпдмуа а простише и Показати IP 30 Квітня 2014 01:07
Суцільня бредятіна , писало якесь мудло, напевно сам працює в сбушній конторі і бє мухи та ганяє шкурку від дурі
босяк Показати IP 30 Квітня 2014 02:33
цей поц гавришків- колишній директор ТзОВ Волиньліссервіса- фірми регіонала чекиди, того самого, що вкрав 9 млн грн за що люди гинули? на хрена така влада??? до того ж він турий як пробка , не повний але ідіот
Фокс до босяк Показати IP 30 Квітня 2014 10:18
Босяк напевно належить до істот у яких жаба сидить великих розмірів, душить аж задихається. А сам то умнік хоч, напиши справжнє прізвище, шавка, тявкати з кущів тільки можеш ... Не подобається влада чемодан - вокзал і вперед ... Або прапора в руки і на кришу може хтось зніме звідти ...
Іван Показати IP 30 Квітня 2014 10:52
Кравчука давно треба було гнати, він усім газетам, які Яника, Кліма і їх банду хвалили, передплату примусово робив, а за це отримував "подяки" з усіх сторін.
Аля Показати IP 30 Квітня 2014 11:15
Натуральний вилупок иновницький і в нього рильце в пушку і він рвався в депутати і сидів при тій кормушці.Коли ви вже поставите людину,яка не задіяна в чирновницьких структурах, а проста.Якщо він рвався в депуати він уже тоді накрав мільйони,бо без мільйонів туди не потрапиш.Який толк не було і не буде. Гнати треба цих вилупків
Рая до Аля Показати IP 30 Квітня 2014 12:54
Де вас таких роблять? Заробив мільйони працюючи директором рибпідприємства? і навіть машини не зміг придбати і будинок добудувати? Враження позитивне - дістав вже той хам-алкаш Кравчук. Надіємось, при Гавришківі щось поміняється.
раї до Рая Показати IP 30 Квітня 2014 14:02
кравчук й далі лишився в темі, а його звільнення то просто формальність закон..
О.М. Показати IP 30 Квітня 2014 21:55
Непротримається довго, бо сказав що небуде міняти нікого. А команда бабів Кравчука бистро візьме його в обробку, то такі шахрайки, хоч без мозгов, а вереску до подчинених на всю дирекцію і область і кандидатка на директора ніколи не змириться з тим, що її місце зайнято. Так що максимум,що покерує декілька місяців. Не вірить. Хай спитає любого дурного

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus