USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Новий тренд: як вишиванки стали найпопулярнішим вбранням для свята Першого дзвоника

1 Вересня 2021 07:20
У школи Києва 1 вересня не пускатимуть батьків без COVID-сертифіката про вакцинацію або ж ПЛР-тесту. Нові вимоги для роботи в «зеленій зоні» освітянам оприлюднила столична влада. Такі рекомендації розробили на всі рівні епідситуації.

Так, школам Києва заборонили проводити масові заходи без масок, заходити групами і бути в школі батькам. Заборонено навіть індивідуальне відвідування школи дорослими без довідки про вакцинацію або негативного ПЛР-тесту. Міністерство здоров’я рекомендує всі врочисті лінійки в День знань провести просто неба.

А що стало головним трендом одягу на свято Першого дзвоника, цьогоріч «шкільні старти» покажуть, йдеться у сюжеті ТСН.

Між ранцями і пеналами на шкільних ярмарках у вишиванки – почесне місце. Вони тут є різних барв і різної ціни, особливо великий вибір для найменших. Вишиванка оселилась у гардеробі школярів уже як базовий одяг. На Перше вересня вишите вбрання – серед головних трендів.

Передсвятковий передвересневий ажіотаж відчувають магазини вишиванок, адже батьки школярів дитячі сорочки і сукні із візерунками розбирають наперед і заздалегідь і планують цілі сімейні композиції.

Шестирічна Яна до першого класу з мамою готується понад місяць. Усе тому, що родина Мухіних обирає модний нині для школи – Family Look. Мамі й доньці сукні-вишиванки непросто підбирати в тон, а ще є тато.

Дизайнерка вишиванок наголошує: складність у тому, що однаковий одяг у дорослих і дітей уже нестильний, а 1 вересня головна – дитина. І радить поєднувати різних кольорів вишиванки, але зі схожими орнаментами.

Пятірці школярок із багатодітної родини Соколових на Хмельниччині, де мамі не вистачало коштів зібрати всіх до школи, після сюжету в ТСН допомогли глядачі з усього світу і подарували, зокрема й вишиванки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 1 Вересня 2021 09:44
Читал о выдающемся рекордсмене, которому удалось прокричать «Слава Украине!» более миллиона раз. Читал, а пальцы сами «гуглили» Книгу рекордов Украины. У нас, друзья мои, большие проблемы! Патриотический сегмент рекордсменов переживает серьезнейший кризис жанра, а других, как выяснилось, у нас больше нет. Не верите? Так давайте почитаем новости рекордов! В Стрые создали самую большую живую цепь в цветах флага Украины; Самый большой украинский рушник на бумаге; Самый большой символ тридцатилетия независимости Украины в Боратине; Самый высокий флагшток с национальным флагом; Трехкилометровый флаг развернули три тысячи людей в вышиванках; Масштабный флешмоб в вышиванках. В мероприятии приняло участие 600 детей; Бесконечное кольцо единства из людей в вышиванках, как символ бесконечности украинского рода; Девять тысяч елочек, высаженных трезубцем; Самое большое количество портретов детей в вышиванках в одном печатном издании; Самое массовое занятие производственной гимнастикой в вышиванках. Горшочек, не вари!
Анонім до Анонім Показати IP 1 Вересня 2021 11:07
Ну не статуї ж з лайна ліпити, як в Раші.
Зелёный нацюцюрнык до Анонім Показати IP 1 Вересня 2021 11:41
Я вас сделаю ещё раз! И не сомневайтесь.
Активіст Показати IP 1 Вересня 2021 10:19
Бо більше нічого розумного немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus