USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Подарунок від природи на День знань: у Луцькому НВК № 9 відбулася святкова лінійка. Фоторепортаж

1 Вересня 2021 13:07
Перший день осені став особливим для 182 першокласників Луцького навчально-виховного комплексу № 9.

Як і торік, урочистості, присвячені Дню знань, проводили з дотриманням усіх карантинних обмежень. Оскільки керівники освітніх закладів могли самі визначатися з форматом святкової лінійки, то її вирішили провести лише для учнів перших і одинадцятих класів.
«Цьогоріч у нас 182 першокласники – шість перших класів. Свято відбуватиметься в урізаному форматі – на стадіоні присутні лише школярі та педагоги. Задля уникнення контактів батьків вирішили не допускати. Також, аби запобігти зайвим скупченням, розмежували в часі вступні уроки. Вони вже розпочалися о 9:00 для першої зміни, а об 11:00 прийдуть школярі другої зміни», – пояснив директор НВК Олександр Дубина.

Свято розпочалося о 9:30 з вітальних слів юних ведучих та директора. Олександр Дубина представив майбутніх випускників та їхніх класоводів і запросив на лінійку першокласників.
Затим після виконання Державного Гімну було внесено прапор школи. Одинадцятикласники приготували для гостей свята пісенні подарунки. Не залишилися осторонь і першачки – вони також віршами привітали усіх з Днем знань.
З вітальним словом до школярів звернулися перша вчителька Ірина Афтеній і батьки учня 1-І класу Сергій та Олена Хомічі. Вони щиро бажали міцного здоров’я й успіхів в усіх задумах дітям і педагогам. Після цього, як і годиться, найстарші та наймолодші школярі покликали усіх на перший урок голосною мелодією шкільного дзвоника.
Уже перед самим завершенням святкової лінійки – під час виконання гімну – вперше за весь ранок визирнуло сонечко. Педагоги та батьки першокласників щиро зраділи цьому. Хочеться вірити, що такий подарунок від природи стане гарною прикметою для школярів, які сьогодні зробили перший крок непростою дорогою до знань.
Олександр ДУРМАНЕНКО

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
туристка Показати IP 1 Вересня 2021 15:19
вітаю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus