USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий волинський чиновник ще не придбав авто і живе у знайомих

20 Лютого 2015 11:59
Нового волинського чиновника Федора Бендюженка, який тимчасово керуватиме Головним територіальним управлінням юстиції у Волинській області, представили вчора, 19 лютого.

Представляти нового очільника волинського ГУЮ прибули Народний депутат України радник Міністра юстиції України Олександр Дроздик та виконувач обов’язків директора Департаменту реєстрації бізнесу Державної реєстраційної служби України Петро Зеленецький, - повідомляє «Під прицілом».

Раніше 33-річний чиновник працював помічником Міністра юстиції, приїхав на Волинь, щоб налагодити роботу з реформування служби, налаштувати роботу відомства в умовах децентралізації влади і впорядкувати штат волинської юстиції.

Як стало відомо під час брифінгу, на Волині новий керівник призначений на посаду першого заступника територіального управління юстиції, а зараз тимчасово виконує обов'язки начальника. Втім, як розповів сам Федір Бендюженко, за період своєї роботи він планує майже повністю оновити систему роботи управління регон.

Новий волинський чиновник розповів, що поки що не встиг придбати власного авто, а тому користується батьківською автівкою. Федір Бендюженко каже, що він у захваті від Луцька, а облаштувався у помешканні тутешніх знайомих.



Разом з тим, Федір Бендюженко чітко наголосив на тому, що буде робити усе можливе, аби викоренити із органів юстиції, і на Волині зокрема, прояви корупції, хабарництва та поборів, на які уже давно скаржаться волинські нотаріуси та держвиконавці. Також новий посадовець переконував, що колишні керівники Волинської юстиції відтепер ніяк не зможуть вплинути на роботу будь-якої зі служб органів юстиції.

«Що стосується перевірки, то, якщо до мене дійдуть такі факти, то перевірки будуть розпочаті, а що стосується кадрового складу Територіального управління юстиції у Волинській області, то наразі я вже провів тестування та співбесіди з усіма працівниками, і не всі працівники були залишені на своїх посадах».

Бендюженко запевнив, що незабаром медійники зможуть отримати факти та прізвища осіб, які більше не будуть обіймати своїх посад.

До антикорупційної теми долучився і Нардеп Олександр Дроздик. Він запропонував громадянам, які володіють фактами про зловживання та побори, активніше звертатися в Міністерство юстиції:

«Зі свого боку зробимо все для того, щоб були проведені і службові розслідування, і направлення до відповідних органів які мають повноваження проводити це розслідування. Ми ж можемо провести тільки службове розслідування - встановити факт певний для прийняття відповідних рішень до правоохоронних органів», - зауважив Олександр Дроздик.

Разом з тим керівник територіального управління юстиції Волині не проти співпраці у цьому напрямку і з місцевими медійниками. Юрист наголосив, що журналісти також мають певну інформацію та фактори впливу на вирішення тих чи інших питань, пов’язаних із роботою чи вирішенням проблем волинської юстиції.

«Ви, як журналісти маєте важелі – там давати запити, проводити ті ж службові розслідування, але я хочу, щоб були зазначені конкретні факти».

Між тим столичні гості схвально відгукнулися про роботу луцьких фахівців.

«Вчора ми відвідали Центр надання адміністративних послуг і були дуже приємно вражені, адже, як повідомила керівник, з 889 адмінпослуг, які надаються Центром – 18 надаються в сфері юстиції. А в напрямок реєстрації майнових чи речових прав займає аж 40%», - зауважив виконувач обов’язків директора Департаменту реєстрації бізнесу державної реєстраційної служби України Петро Зеленецький.



Поряд зі змінами, відомство працюватиме у звичному режимі, а тому вже з понеділка, аби краще зрозуміти особливості роботи, він розпочне особистий прийом громадян.

«В понеділок я запрошую до себе всіх громадян, у яких є якісь запитання, скарги чи незадоволення тим чи іншим наданням послуг, тому у Головному управлінні юстиції буде приводитися прийом, і я на всі ці пропозиції та скарги реагуватиму».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Степан Бандера Показати IP 20 Лютого 2015 12:13
Діло наживне, тим більше таким чиновникам
добряк до Степан Бандера Показати IP 20 Лютого 2015 14:46
не наживне а приносне ,гарно співає багато обіцяє.порве всіх як тузік грелку
Анонім Показати IP 20 Лютого 2015 12:27
Не піарте, працював заступником міністране слюсареи в жеку. а всі чиновники ворюги
123 Показати IP 20 Лютого 2015 12:54
Бедненький, щас заплачу!
Я Показати IP 20 Лютого 2015 13:11
ЩЕ НЕ ПРИДБАВ АВТО,ще не придбав квартири...
Анонім Показати IP 20 Лютого 2015 13:17
Вовк,прикидається ягням.Я його тато хто міністр якого відомства,що своє чадо так високо заперло.Гнати всіх поганою мітлою .Прийде час всіх повикдає народ
вовкам і ягнятам Показати IP 20 Лютого 2015 13:45
народ всіх пожене поганою мітлою і сам закерує?
!!! Показати IP 20 Лютого 2015 14:09
вже народ помів і що намів Порошенка, Яценюка, на місцях у Волині всі ті ж самі сидять, а чого народ не мете прокуратуру, суди і т.д. Прийшла нова людина вже все не догодив, якби сказав що має машину і квартиру то щоб від того всі були задоволені.
Тра та та Показати IP 20 Лютого 2015 14:14
не судите люди вы не боги!!!!!!!!
!!!!!!!! Показати IP 20 Лютого 2015 14:16
А Зеленецький як Вам?
??? Показати IP 20 Лютого 2015 14:26
А народу колись хтсь вгодив-були такі прецеденти в історії?
Оригінал Показати IP 20 Лютого 2015 14:39
ВН, а назва статті заказна чи як?
!!!!!!! Показати IP 20 Лютого 2015 15:13
Якщо людина сказала,що ще не придбала авто і квартиру,то це означає тільки те,що на відміну від вас,вічно ниючих і незадоволених,заздрісних і нулів без палочки,вона має клепку в голові ,працює і не пише всякої херні "от нєчєго дєлать"і від заздрості .Менше скакати-більше працювати,продажні і недалекі поліщуки!
Колектив до !!!!!!! Показати IP 20 Лютого 2015 15:57
Сам Бендюженко себе хвалить...Поживемо, побачимо чи не виявишся ти таким же самим хапугою, як попередні твої керівники( Оксенчук, Мишленик, Карасюк)
1239 Показати IP 20 Лютого 2015 16:07
не брешіть, хороша він ЛЮДИНА, порядна та розумна та має хороші людські якості...він відчуває людей і по його вчинкам вже зрозуміло, що не буде він втягувати юстицію в бруд, як попередники..якщо далі так буде, то є альтернатива гарна і для працівників юстиції.
тіпа "колективу" Показати IP 20 Лютого 2015 16:11
Ти мабуть безробітний з прищемленим хвостом,якому осталось тільки "бачити" і "виявляти".Ліпше прочисть вдома каналізацію,хоч яка користь з тебе,трутня,буде.
Колектив до тіпа "колективу" Показати IP 20 Лютого 2015 16:41
Безробітний і трутень - це ти! А я, на відміну від тебе, уже 14 років в системі юстиції працюю, і нічого доброго поки що не бачу, тому і пишу про нового керівника...хотілося б щоб з його приходом хоч щось змінилося, ато останнім часом тут " в юстиції" один тільки бруд.
Держслужбовець Показати IP 20 Лютого 2015 16:15
,, Якщо людина сказала,що ще не придбала авто і квартиру,то це означає тільки те,що на відміну від вас,вічно ниючих і незадоволених,заздрісних і нулів без палочки,вона має клепку в голові ,працює і не пише всякої херні "от нєчєго дєлать"і від заздрості .Менше скакати-більше працювати,продажні і недалекі поліщуки!,, Давай, НАПРАЦЮЙ на квартиру і автомобіль отримуючи офіційну зарплату держслужбовця. МРІЙ !!РОЗУМАХА НЕ ПОЛІСЬКА
людина до Держслужбовець Показати IP 20 Лютого 2015 16:38
А ти ***ко приймеш мене на роботу з вулицi без блату на тих 1500 гривень?
до Держслужбовець Показати IP 20 Лютого 2015 16:44
то іди і скачи.Але ти й того не зробиш бо вмієш тікі "виявляти".
до тіпа колективу Показати IP 20 Лютого 2015 16:52
а ти нічого доброго і не побачиш,раз за 14 років ,які ти в юстиції проваляв,ти нічого там не змінив.Сам хоч пробував мінятись?Ждеш що хтось прийде і тобі все змінить.І всі-всі керівники погані,один ти там "випадковий праведник"
так Показати IP 20 Лютого 2015 22:03
Бендюженко Ф.В. зрозумів та напевно знає, які очільники були в юстиції. От тільки тим колишнім очільникам повезло більше, бо саме їх оточували порядні люди в юстиції, які їх не здавали та терпіли від цих царів різні знущання. Люди реально втомилися від цієї гидоти та ці що лишилися не можуть досі прийти до тями.
голові Показати IP 21 Лютого 2015 20:47
Бендюженко Ф.В. так, тримати прості працівники юстиції за Вас!
дістало ваше зло Показати IP 22 Лютого 2015 16:35
А в юстиції було так, як в пісні Скрябіна "ТЕПЛА ЗИМА"!!!
32 Показати IP 23 Лютого 2015 10:21
Мінятиме свою команду цей Бендюга за пррнципом- заплатиш- лишишся! За свої 32 роки 5 місць роботи змінив! Це ж говорить про його професіоналізм, чи не так?!!корупція набирає ще більших обертів, а це все Бендюжа робить для людей, які далекі від суворих реалій так званої боротьби з корупцією

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus