USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий начальник служби автодоріг обіцяє взятися за дорогу Київ-Ковель-Ягодин

14 Серпня 2009 12:47
Новим виконувачем обов’язків начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області призначено Юрія Ольхового. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 Наказ про призначення нового керівника служби автодоріг на Волині зачитав перший заступник голови Укравтодору Сергій Бойко. Відтепер Михайло Кінах, який до цього часу виконував обов’язки очільника облслужби, повернувся до власного крісла.
Голова Волинської ОДА Микола Романюк новопризначеного керівника назвав «людиною прогресивною, людиною сучасною», яка давно працює в цій галузі.
Заступник голови обласної ради Борис Загрева зазначив, що облрада підтримуватиме пана Ольхового в його починаннях. Загрева вважає, що Юрій Ольховий – професіонал, і додав, що на нього покладають великі надії. Також пан Загрева порадив дорожниками звернути увагу на стан доріг і придорожньої території напередодні Дня Незалежності.
Юрій Ольховий у короткій промові перед колективом сказав, що його метою є відновлення минулої слави служби автомобільних доріг Волині. Натомість перший заступник керівника облавтодору Михайло Кінах від імені працівників привітав пана Ольхового та вручив йому квіти.
У коментарі для волинських ЗМІ Юрій Ольховий зазначив, що на Волині, як відзначало керівництво Укравтодору, ситуація одна з найгірших в Україні. Пріоритетами діяльності пан Ольховий бачить відновлення робіт на автодорогах Київ-Ковель-Ягодин та Луцьк-Устилуг. Також – повернення боргів перед підрядниками.
Нагадаємо, донедавна служба автодоріг була полем бою між губернатором Миколою Романюком та бютівськими нардепами.
Довідково:
Юрій Ольховий очолював до цього наглядову раду ЗАТ «Луцькавтодор».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 14 Серпня 2009 19:37
Служба автодоріг та облавтодор це 2 різних структури. Виправте в заголовку - "... начальник _служби автодоріг_...", "...Відтепер Михайло Кінах, ... очільника _служби автодоріг_, ..."
Гуржос :) Показати IP 15 Серпня 2009 15:23
Змініть облавтодор на службу автодоріг в заголовку та 2 абзаці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus