USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нудота, діарея, головний біль: назвали перші симптоми смертельного коронавірусу

26 Січня 2020 13:36
Китайські лікарі назвали перші ознаки зараження новим смертельно небезпечним коронавірусом: діарея, нудота, проблеми з травленням.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на TJoutnal. Серед інших можливих перших ознак зараження - головні болі, прискорене серцебиття і відчуття здавленості грудної клітини.

Медики пояснили, що у деяких інфікованих не спостерігалося раніше озвучених симптомів хвороби: підвищення температури та кашлю. За новими даними, вони з'являються вже на пізніх стадіях хвороби.

Нагадаємо, у Китаї станом на початок доби зафіксовано 1975 випадків зараження коронавірусом 2019 nCoV. Число загиблих від пневмонії досягло 56 людей.

Як повідомлялося, відсьогодні в Борисполі реалізовуватимуть скринінг пасажирів із Китаю та перевірятимуть їх інфрачервоними термометрами.

Про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань влада Китаю заявила в кінці грудня 2019 року. Збудником захворювання став новий тип коронавірусу - 2019 nCoV. Вірус передається від людини до людини. Інкубаційний період коронавірусу триває від 2 до 12 діб. Вірус поширився в низку країн Азії, потрапив до Франції, США та Канади. 24 січня міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька заявила, що в Україні виявлено три випадки підозри на захворювання коронавірусом, два з яких не підтвердилися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 26 Січня 2020 14:00
Якщо інкубаційний період 12 днів і підвищення температури тільки на пізній стадії,то міряти температуру в аеропорту це як мертвому припарка. Скоро цей вірус буде лютувати і у нас з такими заходами
Добрий Показати IP 26 Січня 2020 15:07
Прем'єр Льоха заявив, що цей вірус нам не страшний. А він у нас профі. Кому ще вірити як на Льоші.
Анонім Показати IP 26 Січня 2020 17:44
Ці симптоми є при язві,ерозії шлунка..нудота,головокружіння,рвота,діарея,не обов'язково печія і важкість в шлунку,як в рекламі!!!В любому випадку потрібно звернутись до лікаря і не чекати наслідків.
Ксенія Показати IP 28 Січня 2020 16:47
В нас усі такі профі,що тільки глянувши на людину, одразу зрозуміють хвора вона чи ні. Не те, що там в якомусь Китаї. Там не шарять. Немає слів. Китай взагалі нікого не впускає і випускає, а наші термометрами перевіряти будуть. Не дай Бог в нас це з'явиться, то Україна вимре з нашими професіоналами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus