USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Обдаровані діти Любомльщини під час канікулів зустрінуться з Президентом?

30 Грудня 2008 15:43
Голова Любомльської райдержадміністрації Василь Веремчук провів останню у цьому році апаратну нараду, на якій аналізувався стан підготовки, організації проведення новорічних та різдвяних свят, дотримання безпеки життєдіяльності дітьми в період канікул. Про це 30 грудня повідомляють «Волинські Новини».
З інформацією виступив заступник начальника відділу освіти Леонід Вігура, який повідомив, що відділом освіти прийнято відповідні розпорядчі документі по організації змістовного дозвілля під час зимових канікул.
Як інформує сайт Любомльської РДА, планується також сприяння участі громадських організацій, які працюють в інтересах дітей з обмеженими фізичними можливостями в організаційно-фінансовій підтримці новорічних заходів, участі обдарованих дітей у зустрічі з Президентом України у Києві тощо.
Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування братимуть участь у святкуванні новорічної ялинки у Національному палаці мистецтв «Україна». Наразі проведено конкурс «Зимовий букет», заходи до Дня Святого Миколая, всім учням вручили новорічні подарунки, проводяться новорічні ранки у школах та дитсадках.
Під час канікул заплановано провести змагання з міні-футболу, волейболу, шахів, баскетболу. За результатами роботи прийнято відповідні рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus