USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Обіцянки купити рентгенапарат для луцького госпіталю – піар

21 Листопада 2014 13:50
Напередодні парламентських виборів політичні партії не раз навідувалися до Луцького гарнізонного військового госпіталю, запитували про потреби установи та її пацієнтів і обіцяли їх вирішити. Але госпіталь і досі потребує вартісного обладнання, а саме – рентгенівського апарату.

Про це у колективному запиті зазначили депутати облради. Запит зачитав народний обранець В’ячеслав Рубльов під час 31 чергової сесії облради сьогодні, 21 листопада.

Головна проблема луцького госпіталю – відсутність сучасного рентгенапарата. Бо той, яким користуються медики, виготовлений 1980 року та не витримує навантаження.

«Це обладнання необхідне для діагностування переломів, виявлення чужорідних часток, проведення операцій, діагностики після операцій. Перед виборами багато партій обіцяли, але це виявилося лише піаром», - каже депутат.

Тому народні обранці просять внести зміни до бюджету і виділити кошти на закупівлю рентген-обладнання для Луцького гарнізонного військового госпіталю.

Запит депутати підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ВОНО Показати IP 21 Листопада 2014 14:10
лохи ви і доля у вас лошина, бо вірите всяким пройдисвітам десятиліттями, то у вас Ющенко то Юля то Порошенко
обс до ВОНО Показати IP 21 Листопада 2014 14:36
купи ім апарат - повіримо тобі
Говерла до ВОНО Показати IP 21 Листопада 2014 15:42
Може і лохи, але не сцикливі, і по зубах надають всім.
Юлія Показати IP 21 Листопада 2014 16:07
Текст, бо інакше цю писанину не назвеш, ні про що. Хто обіцяв, хто піарився в госпіталі, хто не купив? Де хоча б одне прізвище, де хоча б назва партіі? Вода. Навіщо писати? Якуінформацію має почерпнути читач із цього набору слів? Який висновок зробити? Люди повинні знати пустодзвонів. А ви "журналісти" повинні донести їм цю інформацію.
я до Юлія Показати IP 21 Листопада 2014 16:33
100% стаття ні про що!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus