USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Міський голова обманув лучанку в прямому ефірі?

21 Травня 2014 18:11
Луцький міський голова Микола Романюк пообіцяв працівникам Луцького підприємства електротранспорту повідомити, коли вони отримають зарплату, яку їм не платять ще з лютого, втім, свого слова мер не дотримався.

Про зарплату запитали Миколу Романюка під час прямого ефіру на телеканалі «Нова Волинь» вчора, 20-го травня.

В ефір зателефонувала жінка, яка представилася працівником ЛПЕ, й повідомила, що їй не віддали гроші, які мали б заплатити за роботу ще у лютому 2014-го року.

«Нам не платять зарплату з лютого, коли вже нам її виплатять?», - звернулася у відчаї до Луцького міського голови лучанка.

Відповісти Микола Романюк одразу не зміг, однак запевнив, що в середу, 21-го травня, надасть з цього приводу інформацію.

«Я не готовий зараз Вам про це сказати. Знаю, що за лютий частину грошей, які боргують по зарплатах, уже дали. Є працівники, які отримали гроші й за березень. Щодо вашого запитання, то в середу, 21-го травня, на офіційному сайті міськради буде про це повідемлено», - запевнив мер.

Однак станом на сьогодні, 21-е травня, на 18.00 годину про те, коли працівники ЛПЕ отримають зарплату за лютий – ні слова на сайті.

Нагадаємо, до кінця цього 2014-го року працівникам Луцького підприємства електротранспорту планують виплатити усі борги із зарплат, для цього, кажуть в Луцькраді, є «секретний» план.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
дідо Показати IP 21 Травня 2014 18:22
Борги ЛПЕ через пільговиків. Пільговиків обіцяла возити держава, то ж всі питання до Облдержадміністрації.
Замучили Показати IP 21 Травня 2014 18:23
І що ? Сенсація ? Скандал ? як сепаратисти вже........
Дончанин до Замучили Показати IP 21 Травня 2014 18:40
Не делай нам рекламу. Ведь в статье указана общая для ВСЕЙ страны проблема. На словах при свидетелях - все сделаем! В результате - пшик! Ну если борьба с этим - это сепаратизм, тогда будь и дальше "свідомим", т.е. ложись под власть имущих и проявляй при этом экстаз.
Коля Показати IP 21 Травня 2014 18:25
Альона, до чого тут в новині ЖИРНИЙ ШРИФТ ?!
Гром Ада Показати IP 21 Травня 2014 20:25
УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.
Варто Показати IP 21 Травня 2014 20:36
Так середа ще не закінчилася :) А по друге, то може Роман комусь таки сказав коли заплатять, просто вам не зобовязаний повідомляти :))))
Сергій Показати IP 21 Травня 2014 21:53
То він на жодне питання чітко не відповів. Все говорив: я спитаюсь, я з'ясую, я не готовий.... Трошки вникайте у різні питання, пане мере.
Малосала Показати IP 21 Травня 2014 22:57
Обдурив, бо він ******!
відаючий до Малосала Показати IP 21 Травня 2014 23:10
та Він все життя усіх дурить.... то комсомолцям втуляв про світле майбутнє...... то за юща теж втуляв що він уже не комуніст а.... пес знає хто..... то за яника втуляв що він вже не.....
босяк Показати IP 22 Травня 2014 04:08
романюк- п*****лка малдаванского бібіпка! мало ва податкового кодексу і пенсійної реформи? давайте лучани голосуйте за зрадника!
володимир Показати IP 22 Травня 2014 09:59
Ще його комсомольський друг править Володимиром. Чверть століття тішимось "князем".Від виборів до виборів погляди міняє, старий хамелеон.
29 Показати IP 22 Травня 2014 10:55
Ще один касовий апарат потрібно віддати в управління приватній структурі (самі скажете якій) після ДКП "Луцьктепло" та Комунального підприємства "Луцькводоканал" , а мер буде говорити що про приватизацію не йдеться. Звісно, після приватизації потрібно платити кошти в бюджет і виконувати взяті на себе зобов"язання, а взяли в управління, покористувались, витиснути по максимуму та й на банкрутство. Ось такі ми патріоти. Сором уже новій владі, яка вдає, ніби нічого не знає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus