USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцькради є «таємний» план, як виплатити борги працівникам ЛПЕ

20 Травня 2014 12:12
До кінця року працівникам Луцького підприємства електротранспорту планують виплатити усі борги із зарплат, для цього, кажуть в міськраді, є секретний план.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 20-го травня.

На сьогодні комунальне підприємство «Луцьке Підприємство Електротранспорту» боргує виплати із заробітної плати мільйон 119 тисяч гривень.

ЧИТАТИ ЩЕ: ХТО І СКІЛЬКИ МІЛЬЙОНІВ БОРГУЄ СВОЇМ ПРАЦІВНИКАМ У ЛУЦЬКУ

«До кінця цього 2014-го року борги маємо погасити. Для цього є вже певний план. Не хочу його зараз оголошувати, міський голова найближчим часом про це скаже», - доповів заступник міського голови Тарас Яковлев.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вовк Показати IP 20 Травня 2014 14:13
Хоч би не ганьбилися! Вже це більше десяти років обіцяють. Невже хтось повірить у цю нісенітнецю! Хоча обіцянка-цяцянка дурневі радість :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus